BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 5A

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina och genomgående 2:a med balkong i söderläge! 

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp i vacker natur. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och bastu.

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och bra förvaring i stor platsbyggda garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och knoppar i silver. Bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i sten. Vitvaror såsom kyl/frys i vitt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i vitt, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger med öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer och arbetsplats. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora möblerbara balkongen som har ett härligt söderläge där du njuter av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Sovrummet rymmer stor säng och förvaring. Trevligt fönster som ger ljus och rymd till rummet. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Hela bostaden har vackert ljust parkettgolv, målade väggar i härliga dova färger samt vackra fönsterbänkar i sten och stora fönsterpartier i två väderstreck. Till lägenheten hör ett förråd om ca 3 kvm.

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.