BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Edövägen 23 C

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 8993
  • 3946
  • 3415
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Här ges chans att förvärva en unik 2:a med radhuskänsla.  Höga takhöjder i kombination med breda fönsterpartier och luftiga ytor. Upplev känslan av att bo i radhus med egen dörr, postlåda och stor uteplats.
Stor uteplats med trädäck i söderläge. Njut av lata dagar i en hängmatta på din egen uteplats eller bjud dina vänner på grillning. Här kan du även ha en jacuzzi så som flera av grannar har anordnat på sin gård. ( Se inspirationsbild)

Tack vare de öppna ytorna erbjuds en social och trevlig planlösning för umgänge med familj och vänner. Kök i klassiskt vitt med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Kökets maskinpark består av diskmaskin, spis, fläkt och kombinerad kyl och frys. Ovanvåningen disponeras fn som sovrum med gott om ytor för både säng och förvaring i ytor längs kattvindarna. Badrum med dusch, WC, handfat med kommod undertill och tvättmaskin som gör vardagen lite bekvämare. 

Även på framsidan finns en liten gräsyta där du kan fånga några soltimmar. Det finns ett förråd om ca 3kvm i en liten byggnad intill. 

Närhet till natur med fina grönområden, promenadstråk och motionsslingor med b.la. Central parken med fina lekplatser etc. Det finns flera badsjöar runt Orminge och närmast ligger Myrsjön. Några hundra meter från hemmet ligger Orminge Centrum med flertalet butiker, restauranger, matbutik, gym, bageri, apotek, bibliotek, postservice etc. Från centrum går även flertalet bussar och till Slussen tar det cirka 15-20 minuter med motorvägsbussen. På cykelavstånd ligger Hasseludden och därifrån går även båten in till stan och skärgården.

Detta hem måste upplevas på plats!

Kök med matplats

Trivsamt kök med bra förvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Vita luckor, vitt kakel,  diskmaskin, kyl/frys och spis. Plats för matbord för stora sällskap invid fönster som släpper in bra med ljus.

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med generös takhöjd och breda fönsterpartier som skapar en känsla av rymd. Plats för soffa och annat möblemang. Målade väggar och laminatgolv.

Sovrum/sovloft

Med en gedigen trappa når man sovrummet/sovloftet med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns en kattvind lättillgänglig med plats för mycket förvaring. Målade väggar och laminatgolv.

Duschrum

Stort duschrum med dusch, wc, handfat, badrumsskåp med tillhörande spegel och tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Våtrumsmatta och kaklade väggar.

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Laminatgolv och målade väggar.