BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Surbrunnsgatan 31A, 5tr

  • 4.5 rum och kök (89 + 16 kvm)
  • 89 kvm
  • Såld
  • 10393
  • 20
  • 7223
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett unikt tillfälle att förvärva en mycket attraktiv vindsvåning i etage med sydvänd terrass. Här bor ni med stora sociala ytor (89 + 16 kvm) och generös takhöjd, ca 4,3 meter till taknock. Välkommen att förverkliga er dröm om livet i vindsvåning!

Vindsvåningen har synliga takbjälkar, vackert vitpigmenterat ekgolv, eldstad, exklusiv belysning och stora takkupor samt flertalet takfönster som tillsammans ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Välkommen till en vindsvåning om 89 kvm boarea + 16 kvm med en total golvarea om 105 kvm fördelat på fyra och ett halv rum. Här är ytorna maximalt optimerade med tre välplanerade sovrum, varav två på nedre plan och ett på övre plan. Sovrummet på övre plan ger en bra avskildhet när man har gäster över. Stort badrum en-suite och separat gäst-wc vid entré. God förvaring med walk-in-closet och flera platsbyggda garderober.

En omfattande renovering av ytskikt har utförts under 2019 med fokus på högkvalitativa materialval och smarta detaljer för en enklare vardag. Bland annat finns Philips Hue belysningssystem integrerat i hela lägenheten, exklusiv Smarthome mörkläggningsgardin från Luxaflex samt ny side-by-side kyl och frys från Samsung med integrerad ismaskin.

Förening med goda intäkter från lokaler, låg belåningsgrad och en fastighet som snart kommer att ha genomgått alla större renoveringar. Surbrunnsgatan ligger fint belägen i Vasastan, nära Odenplan, mellan Birger Jarlsgatan och Sveavägen. I dessa charmiga kvarter finns det ett rikligt utbud av restauranger, caféer och butiker. Bara några få minuters gångavstånd till alla kommunikationer vid Odenplan samt närhet till parker såsom Vanadislunden och Hagaparken. 

Varmt välkomna och boka in er på visning av detta unika hem!

- Unik vindsvåning i absolut toppskick - passar er med högt ställda krav på design och komfort.
- Härlig sydvänd terrass med platsbyggt loungemöblemang och plats för grill. Ett extra rum om sommaren.
- Stilrent kök med exklusiva materialval, utrustad med komplett integrerad maskinpark.
- Öppen och rymlig planlösning med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus.
- Lyxigt badrum en-suite samt gäst-wc.
- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i walk-in-closet
- Förening med god ekonomi, låg belånad & goda intäkter från lokaler.
- Vasastans bästa läge med närhet till fina parkområden, affärer och goda kommunikationer.