BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Myrängen

Lindmätarvägen 73

  • 4 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 6890
  • 3111
  • 5182
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till ett mycket trevligt och rymligt radhus fördelat på två plan om totalt 125 kvm med ett lugnt och insynsfritt läge på en synnerligen attraktiv adress i Myrängen med lekplats och natur runt knuten! Här finns stora och fina sällskapsytor med möjlighet till två extra sovrum, rejält kök med stor matplats samt två duschrum. Trevliga uteplatser på båda sidor av huset där man kan avnjuta solen under hela dagen. Perfekt för barnfamiljer där skolor och förskolor finns i närområdet samt kort avstånd till kommunikationer. Måste upplevas på plats!

ENTRÉPLAN

Entré/Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder samt hallmöbel. Linoleumgolv på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum och matplats
Generöst och fint vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns plats för såväl soff- som matgrupp för större sällskap. Utgång till tredäckad altan med plats för möblemang och grill i skyddat läge. Stor matplats för 10-12 middagsgäster. Går att enkelt dela av till ett ytterligare sovrum. Parkettgolv samt ljust målade väggar.

Altan
Fin altan i skyddat läge med plats för möblemang och grill. Njut av solen på tidig morgon till sen eftermiddag/kväll. Här finns även plats för egen odling. Kallförråd för ytterligare förvaring.

Kök
Stort kök med alla bekvämligheter och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovan diskbänk och bänkskivor i tålig stenmönstrad laminat. Full maskinell utrustning med spis med häll, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. På golvet ligger ljust linoleumgolv och väggarna är målade. I köket finns matplats för 4 – 6 personer.

Duschrum
Äldre duschrum i fint skick med mönstrad våtrumstapet och matchande våtrumsmatta. Här finns dusch, handfat, spegel, väggskåp, wc samt ett vädringsfönster.

ÖVRE PLAN

Hall
Möblerbar hall med en garderob. Anslutning till vind med goda förvaringsmöjligheter (ca 15 kvm golvyta). Ljust och fint parkettgolv och vitmålade väggar. 

Klädkammare
Praktisk klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter från golv till tak.

 

Sovrum 1
I angränsning till hallen ligger ett fantastiskt stort och ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Här finns även plats för en arbetsplats. Gott om förvaring i inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Rummet går lätt att dela av till två normalstora sovrum. Fint parkettgolv, vitmålade väggar och en fint mönstrad fondtapet. Härligt ljusinsläpp från flera fönster och en fransk balkong med utsikt över baksidan.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med ljust parkettgolv och målade väggar. Här finns plats för både säng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober. Rikligt med ljusinsläpp från stora fönster.

Badrum & tvättdel
Helkaklat och fräscht badrum med golvvärme. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsmöjligheter. Här finns också en dusch, ett handfat med spegel ovan. Helkaklade väggar och klinkergolv i vitt som passar de flesta. Två vädringsfönster.

Sammanfattningsvis ett familjevänligt och fint hem med ett toppläge på en attraktiv adress. Lugnt och barnvänligt område utan biltrafik i området med närhet till kommunikationer, skolor och affärer, bara att flytta in och stortrivas!