BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Vapengatan 14, högst upp!

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 514
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGST UPP MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE! 

- Mitt i hjärtat av pittoreska Aspudden
- Balkong i soldränkt söderläge
- Generös takhöjd
- Högst upp på vån 4 av 4
- Vacker utsikt över lummig grönska och fina byggnader
- Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck
- Fräscht kök med diskmaskin
- Helkaklat badrum med badkar
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Trevlig fransk balkong i sovrummet
- Gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer
- Endast två minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana
Badmöjligheter i Vinterviken, Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur eller promenad bort
- Lummiga Aspuddsparken, Vinterviken och Botvidsparken blomstrar ordentligt på sommaren med härligt häng

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd samt en härlig balkong högst upp i fastigheten på vån 4 av 4 i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt över lummig grönska. Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, ett fräscht kök med diskmaskin samt goda arbetsytor och plats för matbord, ett sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum med badkar. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 6 kvm och ett matkällarförråd om ca 2 kvm. Tvättstuga finns smidigt beläget i samma trappuppgång.

HSB Brf Entitan i Stockholm är en stabil förening som äger marken(=ej tomträtt), har tre lokaler som genererar goda intäkter samt en låg belåningsgrad om ca 5 285 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2020. För mer information se föreningens hemsida och bilagd årsredovisning. 

Här bor ni mitt i pittoreska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast två minuters promenad till tunnelbanan. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på fyra minuter och till T-centralen på 13 minuter

Detta är en kommande försäljning, hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för mer information.