BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen - Liljeholmen

Oskarslundsbacken 1, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4277
  • 345
  • 7303
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett fantastisk läge bland himmelen och storstadspuls hittar ni denna välplanerade 3:a. Bostaden ligger högt upp i huset och erbjuder en rymlig inglasad balkong med kvällssol. Ett stenkast från lägenheten kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närheten till fastigheten.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den rymliga balkongen. Tack vare balkongens höga läge så är det nästintill insynsfritt. Under sommartid blir balkongen som ett extra rum och är en perfekt oas för middagar i solen. Under sommartid kan ni avnjuta vackra solnedgång från balkongen. Balkongens solläge är nordväst. 


Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett fint och fullt utrustat kök i vitt som matchar med bänkskivan i grått. Den maskinella utrustningen består av inbyggd diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn, kyl och frys i full storlek. Här finns matplats för stora sällskap med trevlig utsikt över takåsarna via det generösa fönsterpartiet.  

Lägenheten har två rymliga sovrum som har bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare walk-in-closet. Löser många förvaringsproblem. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av flertalet garderober.

Bostaden erbjuder ett rymligt och stilrent badrum som går i ljusa toner. Utrustningen består av dusch, kommod med matchande spegel och en mycket praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även bra och praktisk förvaring ovan tvättavdelningen.

Varmt välkomna på visning!