BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Sockenvägen 373

  • 3 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I Gamla Enskede hittar ni denna mycket charmiga och renoverade 3 rummare i skuldfri förening och belägen i ett mycket bra område med närhet till såväl kommunikationer som butiker.

I lägenheten har man verkligen lyckats få fram charmen med en mycket fin renovering, genomgående fint golv samt stora fönsterpartier som ger bostaden ett härligt ljusflöde. Lägenheten har ett mycket fint kök där det moderna möter funkischarmen med alla faciliteter som behövs i form av gasspis, diskmaskin, kyl/frys samt spisfläkt. Vardagsrummet är luftigt och här finns plats för större möblemang samt god plats för även ett matbord. Två bra sovrum och i det större hittar vi större platsbyggda garderober från golv till tak. Ljust och fräscht helkaklat badrum från stambytet 2005. Handdukstork, duschväggar, kommod samt ett vädringsfönster finns i badrummet. I hallen finner man klinker på golv med vitmålade väggar. Härifrån når man även bostadens walk in closet. För extra förvaring finns ett externt förråd i källaren.

- Rik och skuldfri förening
- Stor innergård, relaxavdelning och övernattningslägenhet i föreningen
- Mycket välplanerad lägenhet
- Låg avgift
- Bra ljusinsläpp av stora fönsterpartier
- Eftertraktat läge med närhet till kommunikation samt butiker
- Parkering (inkl el) för endast 300 kr/ mån

Brf Häradsdomaren 1 är en mycket bra och välskött förening som inte har några lån alls, och får goda intäkter från de uthyrda lokalerna i föreningen. Föreningen erbjuder en stor och grönskande bakgård med ett par uteplatser där man kan avnjuta många soliga dagar med häng och grillmöjligheter. Föreningen har även en relaxavdelning med jacuzzi samt bastu som man kan låna. Även en övernattningslägenhet/festlokal finns att hyra. Föreningen har gjort många större renoveringar de senaste åren såsom stambyte, nya fönster samt ny el i lägenheterna. Föreningen har de senaste åren periodvis haft avgiftsfria månader, senast Juli-September 2021.

Parkeringsplatser (inkl el) finns precis utanför porten och kostar endast 300 kr/ mån.

För er som letar ett ultimat läge för ert nya boende, har ni verkligen hittat rätt. I Enskede bor ni med direkt närhet till tunnelbana, världsarvet Skogskyrkogården och Nackareservatets grönområde samtidigt som Södermalms nöjesutbud finns inom cykelavstånd. Endast 3 minuter gångavstånd till T-banan som tar dig till Söder på ca 7 minuter. Tele2-arena/Globen finns även inom promenadavstånd med flertalet restauranger, nöjesutbud samt nattklubb. Ett stenkast bort ligger Gateau som erbjuder nybakat bröd och runt Sockenplan finns även flertalet restauranger, foodtrucks, Coop, frisör, tandläkare och cykelverkstad. Med en kort 10 minuter promenad når du vårdcentralen, BVC, apoteket, simhall, blomsterhandel och Ica Maxi Bea där du hittar allt mellan himmel och jord. I direkt närhet finns många bra förskolor och skolor. I Gamla Enskede hittar ni även den genuina småstadskänslan. Här hålls årliga gatufester, gatuloppis och man hittar mikrobryggerier, prylbodar och populära restauranger såsom Matateljén och Gamla Enskede Matbod. Vid Enskedehöjden finner du Enskedeparkens bageri som vunnit Gulddraken och erbjuder lunch och goda bakverk i fantastisk miljö intill koloniträdgårdarna och Enskede stall och ridhus. Det är inte sällan man stöter på hästar på tur när man är ute och går. Detta är ett utmärkt boende för den som vill bo i ett lugnt och trevligt område men samtidigt snabbt kunna nå storstadspulsen.

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!