BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge/ Västra Balingsnäs

Trollörtsbackarna 35

  • 6 rum och kök
  • 144.5 kvm
  • Såld
  • 9431
  • 3018
  • 10395
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt hus med tillbyggnad om 15 kvm - Missa inte chansen! 

Välkomna till detta fina och stilfulla hus med en enastående gaveltomt. Här erbjuds ni ett modernt boende för hela familjen. Unikt med en tillbyggnad om 15 kvm för att få till ett extra rum. Tomten i gavelläge erbjuder en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt. På altanen finns gott om plats för både utomhusmöbelgrupp samt loungedel där du även kan njuta av ett SPA-bad året om i ett insynsskyddat läge med tujor runtom. Solen vandrar över tomten från morgon till kväll och här finns alltid en plats att njuta av sommarvärme. Idylliskt och familjevänligt villaområde med närhet till både förskola och skola. 

Bostaden är uppdelad på två våningsplan, med en total boyta om ca. 144,5 kvm, och har en genomtänkt planlösning med en känsla av rymd. Husets väldisponerade ytor bjuder på fyra väl tilltagna sovrum samt ett sällskapsrum på övervåningen. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök i modern stil. Praktiskt med köksö med ytterligare förvaringsmöjlighet samt vinkyl.

Den centrala samlingspunkten är det härliga och luftiga vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier från golv till tak. Här finns gott om plats för både ett stort matsalsbord för middagsgäster samt soffgrupp där hela familjen får plats. Från vardagsrummet når ni den stora inbjudande altanen som skänker ett stort mervärde till huset. En perfekt plats för grillkvällar med vännerna. SPA-badet kan ni njuta av både sommar som vinter. Tomtens upphöjda läge och omgivande thujor gör den insynsskyddad och skapar en privat atmosfär. Den är lagom stor och lättskött och erbjuder allt man kan önska. På framsidan finns plats för utemöbler för att njuta av kvällssolens strålar. 

Två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. I anslutning till hallen ligger den praktiska tvättstugan. Huset kännetecknas även av gott om förvaringsmöjligheter i förråd om 9 kvm (isolerat och med indragen el), walk- in- closet med Elfa-inredning samt inbyggd garderob i hallen med spegelskjutdörrar. 

Bostaden är belägen med närhet till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Närmsta busshållsplats ligger cirka 7 minuters promenad från huset. Från centrum finns goda kommunikationer i form av pendeltåg (12 min till Stockholm Södra samt 15 min till Stockholm Central) och ett flertal busslinjer. Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium att välja på i närområdet. 

Sammanfattningsvis är detta ett mycket fint hus att trivas i.

Välkomna på visning!

- Ett modernt och stilfullt gavelhus på familjevänlig adress
- Härlig gaveltomt med optimalt läge i området
- Uteplats på framsida och stor tomt med Altan och SPA-bad på baksida
- Fyra väl tilltagna sovrum, två badrum samt tvättstuga
- Stort familjekök med goda arbetsytor och rymlig matplats
- Goda förvaringsutrymmen
- Närhet till flera förskolor samt populära Balingsnässkolan F-F9
- Familjärt närområde med gott om lekplatser, parker och badplatser
- Carport med plats för två bilar
- Expansivt närområde med Huddinge Centrum på ca 20 min promenadavstånd eller som snabbast 3 minuter med buss.
- Utmärkta kommunikationer med Huddinge pendeltågsstation och bussar
- Besiktigad samt dolda fel försäkrad