BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Fingerörtsvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 5.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a med balkong och sjöglimt i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 3:a om 84 kvm och med e trevlig möblerbar balkong där du njuter av solen från tidig morgon till eftermiddag. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med plats för avhängning. Intill finns en stor klädkammare/förråd med fönster. Detta rum kan användas som arbetsrum eller mindre barnrum. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt, här slås man av ljuset och den trevliga öppna planlösningen. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp, arbetshörna och annat möblemang. Intill ligger köket. Här finns vitvaror som diskmaskin, kyl & frys, inbyggnadsugn i rostfritt, induktionshäll och fläkt. I bostaden finns två stora sovrum. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring i stor walk in closet. Det andra sovrummet används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord och plats för lek. Badrummet är kaklat i neutrala färger. Här finns dusch, tvättmaskin och torktumlare, toalett, handfat med kommod, handdukstork och spegel. Lägenheten ligger trivsamt mot stillsam och bilfri innergård.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns även en nyrenoverad lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!