BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen - Liljeholmen

Marieviksgatan 40, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 5822
  • 910
  • 3480
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att förvärva föreningens finaste och exklusivaste 3:a, som har genomgått totalrenovering 2021. Genomgående fina materialval som inger lyx och harmoni i lägenheten. Bostaden ligger högt upp och erbjuder en rymlig balkong med kvällssol. Mycket välplanerad lägenhet med rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Ett stenkast från lägenheten kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närheten till fastigheten. Stabil förening med god ekonomi, inför 2022 sänkte föreningen avgiften med 7 %.

Det rymliga vardagsrummet som går i en fin gråton har nyslipat och vitpigmenterat golv som även är genomgående för resten av lägenheten. Vardagsrummet är mycket rymligt och passar utmärkt för att umgås med familj och vänner. Här ryms en ordentlig soffgrupp, fåtölj, soffbord, bokhyllor och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen i nordväst som erbjuder kvällssol. Balkongen ligger i ett vindskyddat läge mot föreningens innergård och blir som ett extra rum sommartid. Här ryms både grill, blommor, bord samt sittgrupp.

Totalrenoverat kök från Ballingslöv med exklusiva materialval och mycket stilrena färger och detaljer. Köket som går i en ljusbeige ton, har fint matchande och påkostad bänkskiva i gråmelerad kompositsten. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och bra förvaring tack vare utdragbara lådor och skafferi i högskåp. De välplacerade överskåpen ger köket en luftig känsla utan att kompromissa med förvaringsutrymmet.
Här finns det gott om plats för ett större matbord, som passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av inbyggd diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl och frys i fullhöjd. Pricken över i:et är den exklusiva vinkylen med plats för 52 flaskor.

Lägenheten har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det finns även en rymlig klädkammare i lägenheten. Stora sovrummet går i en rofylld blå kulör och här finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt bra förvaring tack vare garderober som har målats i samma kulör som väggarna. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är mycket välkomnande och här finns det goda avhängningsmöjligheter. Platsbyggd hallösning med garderober och en praktisk inbyggd skohylla med kombinerad sittbänk. I anslutning till hallen finner ni det stilrena badrummet. Badrummets kakel och klinkers är original från byggår 2010, men i övrigt har badrummet genomgått en ordentligt upprustning. Badrumsinredningen är från Ballingslöv och här finner ni även en platsbyggd tvättavdelning med exklusiv vit stenskiva i komposit. Ny tvättmaskin och torktumlare (2021) från Samsung. Det finns även praktisk förvaring i skåp ovan tvättavdelningen. Exklusiv takdusch och tvättblandare från Tapwell.

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och förskolor. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum och gallerian tar ni er till fots på ca 5 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.