BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vedevågslingan 30

  • 2 rum och kök
  • 57.3 kvm
  • Såld
  • 4185
  • 393
  • 1578
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkommen till en mycket fin och välplanerad lägenhet som ligger högst upp i huset. Från den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol så har man en imponerade utsikt. Lägenheten är i genomgående gott skick med fina golv, ytskikt, kök och badrum. Det 57 kvm inrymmer stort vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkongen, fint kök med rejäl matplatsdel, sovrum i vinkel med fönster mot lugn innergård, fräscht badrum med dusch samt en luftig hall med bra förvaringsmöjligheter.

Belägen i stabil och välskött bostadsrättsförening, som är något så ovanligt som obelånad! Dessutom har föreningen en välfylld kassa. Man har också 8 hyresrätter kvar vilket skall ses som en dold tillgång.

Endast kort promenad bort till Hagsätra centrum med affärer, butiker, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola och grönskande omgivningar.

- Högt belägen
- Utsikt
- Rymlig balkong
- Stabil och obelånad förening
- Gott skick
- Källarförråd
- En bostad att trivas i

Hall
Stor och öppen hall med bra plats för avhämtning av ytterkläder samt annan förvaring i flera inbyggda garderober. Praktiskt med klinkergolv och säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Stort och ljust rum med fint nylagt eklaminatgolv och ljusa kulörer på väggarna. Plats för både soffgrupp och extra matplatsdel. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster som dessutom erbjuder förstklassig utsikt. Utgång från vardagsrum till stor balkong med sol under eftermiddag/kväll. Perfekt plats för att njuta av sköna sommardagar på!

Kök
Snyggt och praktiskt kök med en rejäl matplatsdel framme vid fönstret, där man har utsikt mot föreningen lugna och gröna innergård. I köket har man mycket bra arbetsytor och platts för massor av förvaring. Bänkskiva i massiv ek, gasspis, elugn, dubbelhandfat, diskmaskin och parkett på golv. Allt man önskar sig av ett kvalitativt kök! 

Sovrum
Lugnt och rogivande sovrum med samma fina fönsterläge som i kök. Tyst och fint! Sovrummet är stort och i vinkel vilket gör att man kan få till möblering på flera bra sätt. Eklaminatgolv och sobra färgval på väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med matchande klinkergolv. Totalrenoverades under 2007. Välplanerat och inrymmer duschkabin med regndusch, WC, högskåp, ny handdukstork (el med timer), handfat och vädringsfönster. Plats finns för den som hellre vill ha badkar. Modern och bekväm känsla.