BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan

Grafikvägen 20 2tr

  • 3 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3726
  • 1281
  • 3523
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket välplanerade, genomgående och charmiga 3a i bra skick. Ljus ljus ljus är också ord som beskriver lägenheten samt generös takhöjd. En mycket väldisponerad planlösning var man verkligen har nyttjat bostadens ytor optimalt och som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. 

Här möts man av en lägenhet med ett väldisponerat kök, stambytt badrum, rogivande sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkong i bästa söderläge, finns även ett mindre sovrum eller arbetsrum - perfekt för hemmajobb, eller barnrum.  Möjligheterna är bra att skapa ett flexibelt boende i denna lägenhet. Närhet till t-bana, tvärbana och bussar. Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och förvaring inbyggda garderober. Grafikvägen 20 är belägen längst upp på en lugn återvändsgata. Närhet till utegym utebad och promenadstråk vid Årstaviken. 

- öppen spis
- närhet t-bana, tvärbana och bussar
- trivsam gata
- välskött förening

VARDAGSRUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Öppen spis som verkligen skapar harmoni och lugn. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Ekparkett i original och målade väggar. Utgång till balkongen i bästa solläge, balkongen ligger i utmärkt läge mot den grönskande gatan och blir verkligen en extra plats att njuta på. 

SOVRUM 1 & 2
Ett genröst rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda generösa garderober. Ingen insyn och fönster ut mot grönska. Ett utmärkt lite mindre sovrum som blir perfekt som barnrum eller arbetsrum. 

BADRUM
Stambytt badrum med kaklade väggar. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt badkar.

KÖK
Ett fint och optimalt planerat kök med fokus på matlagning. Ett kök var funktionaliteten verkligen står i centrum och kocken har exakt det som behövs. Kyl/frys, ugn, diskmaskin, spis, förvaring och arbetsytor, spisfläkt.

HALL
En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, klinkergolv i original. Inbyggd garderob och även skåp. Säkerhetsdörr. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare.