BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Hjälmarsvägen 39

  • 1.5 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 4009
  • 1030
  • 3189
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - En nyprocerad bostad belägen mitt i centrala Årsta
En lägenhet mitt i centrala Årsta för dig som ställer höga krav på skick, ljusinsläpp och kvalitet. Mycket väldisponerade kvadratmetrar med insynsskydd och goda förvaringmöjligheter. Bostaden är helt nyproducerad från 2019. Här bor du i en gedigen och stabil förening mitt i hjärtat av Årsta.

Rumsbeskrivning
Välkomnande, rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Invid entrén finns dessutom plats för avhängning och skoställ. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden möts du av generös takhöjd, stora fönsterpartier och väl tilltagna ytor. Här finns plats för soffgrupp, matplats för sällskap om ca 4 personer och övrig möblering så som tv-möbel eller skåp. Ljusinsläpp från två stora fönsterpartier belägna mot mycket välskött och inhägnad innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Genomtänkt och rymligt kök i modernare stil. Maskinellt utrustat med, diskmaskin, kyl/frys, mikro, spis med tillhörande ugn och fläkt. Gott om plats för förvaring och arbetsytor. Separat sovrumsdel med plats för dubbelsäng och sängbord samt förvaring. Topprenoverat och rymligt badrum med wc, dusch, tvättmaskin, dusch, golvvärme och förvaring.

- Insynsskyddad
- Nyprocuderad 2019
- Disponeras som tvåa
- Centralt belägen
- Goda förvaringsmöjligheter
- Disk- och tvättmaskin
- Låg månadsavgift
- Stabil bostadsrättsförening
- Mitt i centrala Årsta
- Ica runt hörnet

Allmänt om Hjälmarsvägen
På Hjälmarsvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta med närhet till allt du behöver. Här erbjuds ett stort utbud av varierande restauranger, service, matbutiker, gym och kommunikationer precis runt hörnet. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.