BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vega

EJ TILL SALU Vega Allé 77

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 2.395.000 kr Utgångspris
  • 13050
  • 1071
  • 8022
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Vega Allé 77!

Accepterat pris!
Högst upp i huset hittar du denna välplanerade och moderna 2:a med stor balkong i soldränkt läge som vetter mot innergården! Smakfulla materialval som gör det enkelt att bara flytta in. Öppen och social planlösning med gott om ljusinsläpp. Bo i ett expansivt område med närhet till nya pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter samt närhet till dagligvaruhandel, bussar, förskola, skola och natur! Hiss finns i huset.

- Högst upp i huset!
- Välplanerad och modern
- Vega pendeltågsstation bakom huset
- Fantastisk balkong som vetter mot den mysiga innergården

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 5 av 5, hiss finns. Lägenhetsnummer 01-1402. Föreningen BRF Skogsstjärnan i Vega.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.395.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 3 064 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.7472 %.

Driftskostnad

Totalt 430 kr/mån (5 160 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 180 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Byggnadsår
2020

Föreningen
Föreningens namn: Brf Skogsstjärnan i Vega
Organisationsnummer: 769636-1679
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 117

Brf Skogsstjärnan är en av de nya bostadsrättsföreningarna i den grönskande och vackra stadsdelen Vegastaden. Fastigheterna stod inflyttningsklara under 2020 och har en optimal placering i den växande stadsdelen.

Kvarteret Skogsstjärnan är beläget på västra sidan av spåret. Här har du närhet till både den nya pendeltågsstationen, aktivitetshus, livsmedelsbutik och skolor. Här får du både stadskänsla, samtidigt som det finns gott om yta mellan de olika kvarteren samt ett grönområde precis intill Skogsstjärnan.


Tv och bredband
Öppen fiber

Cykel och barnvagnsförvaring
Utrymme för cykelparkering finns på flera platser på innergården, samt i föreningens cykelförråd på gården. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus.

Parkering
Parkering längs med gatorna, bra biltorg finns utanför föreningens hus, kommunen är ansvarig.

Bilpool
Som boende i Skogsstjärnan kommer du att ha tillgång till bilpool, som du enkelt bokar via appen.

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift
1208 kr, betalas av säljaren

Pantsättningsavgift
483 kr

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån.

Områdesbeskrivning

I Vega är det nära till det mesta.
Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande direktbuss.
Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Här finns flera nybyggda förskolor och en ny skola för barn upp till årskurs 9.Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Stockholms största och mest expansiva kranskommuner.
Vegastaden med en ny pendeltågsstation och centrum gör att Vega/Hermanstorp/Kolartorp växer ihop med centrala Handen. De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum med Port 73 finns endast några minuter bort. I närliggande Länna köpcentrum finns bl a Willys och Citygross och Haninge Centrum ligger en kort promenad bort. Här finns apotek, flertalet klädbutiker, caféer m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera ridsportsanläggningar, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö.