BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, 15 tr

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • 6.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 15 med magnifik utsikt över Stockholm! Här bor du i en fantastisk lägenhet med ett härligt ljusinsläpp under hela året. Lägenheten är smakfullt renoverad med många genomtänkta lösningar.

Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum,  passar utmärkt för stora middagar eller mingel! Köket har gott om plats för förvaring och generöst med arbetsyta på bänkskiva av norsk granit. Här finner ni en köksö som skärmar av köket mot vardagsrummet på ett naturligt sätt - drömmen om köksö kan äntligen bli sann! Bjud hem vänner på middag och servera maten eller drinkarna på köksön. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, diskmaskin, ugn som är självrengörande, induktionshäll och fläkt. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och stort middagsbord. Från detta rum nås en av de franska balkongerna med otrolig utsikt. Ni ser allt från Globen, Allhelgonakyrka, Hammarbybacken och mycket mer av Stockholm. Men bäst av allt är att ni kan njuta av solnedgången! De stora fönsterpartierna i fil släpper in ett fint ljus i lägenheten och bjuder på en magnifik utsikt. Från vardagsrummet når ni ett optimalt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Bakom en stor garderobsvägg finner ni förvaring som sväljer årstidernas alla plagg. När ni vaknar på morgonen har ni möjlighet att slå upp dubbeldörrarna till den franska balkongen och njuta av soluppgången och se Stockholm vakna till liv. Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter för ytterkläder samt en stor walk-in-closet. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, wc, handfat, tvättmaskin och förvaring. Till denna lägenhet hör nyttjanderätt till ett stor förråd. Denna lägenhet har tidigare varit en 3 rok och kan enkelt återställas till detta om så önskas!

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokaler. Topplokalen på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem. I föreningen finns även tillgång till två övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm. Lägenheten måste upplevas på plats - missa inte din chans och boka in dig på visning!