BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Eknäs

Allévägen 7B

  • 6 rum och kök
  • 207 kvm
  • 12.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk vy från vardagsrum och den övre balkongen över himmel och horisont samt kvällssol med minnesvärda kvällar!

SE DRÖNARFILM PÅ OBJEKTET VIA VÅR HEMSIDA!

Välkomna till detta synnerligen smakfulla parhus om 240kvm beläget invid Skurusundets strand med närhet till både Stockholm och skärgården. Underbart ljusflöde och perfekt planlösning för den stora familjen. 

Här bor ni på lugn återvändsgata i attraktiva Eknäs med endast 3 minuters promenad till busshållplatsen och ett stenkast från Eknäs Marina. Ett lugnt men centralt läge nära både Björknässkolan och Noblaskolan.
Här trivs familjer med barn i alla åldrar!

Bostaden är mycket välplanerad med 4 meter högt i tak, öppet upp till nock. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats på översta planet. Stora skjutdörrspartier leder ut till en insynsskyddad altan med eftermiddags -och kvällssol med utsikt över Skurubron. En vackert murad eldstad höjer mysfaktorn. På detta plan finns även ett sovrum och badrum. 

På entréplanet en trappa ner finns ett allrum med eldstad, två rymliga sovrum samt ett stort härligt badrum med bastu, jacuzzi och dusch. 

Soutterängplanet har egen ingång utifrån och fin uteplats. Det är inrett med möjlighet att disponera som en separat lägenhet med rum, sovalkov, badrum och pentry. Perfekt för företagaren, uthyrning eller generationsboende. Egen ingång och fin uteplats. 

Mycket bra parkeringsmöjligheter med carport och två parkeringsplatser. 

En fantastisk bostad i toppskikt. Bara att flytta in! 

Tomt

Tomten är fördelad i två nivåer. Den nedre delen där man går in till souterrängplanet består till större delen av den stora altanen. Via en trappa på sidan av huset nås trädgården och entrén på mellanplanet. Här finns en plan gräsmatta som kantas av en tät häck av sorten Oxbär och ett äppelträd av sorten Katja. En lila Syrenbuske skiljet av mot parkeringsplatsen. Vinstockar växer mot fasaden i söder och ger en riklig skörd av söta gröna druvor om sensommaren. 

Fastigheten har en tredjedel av samfälld mark tillsammans med grannhuset vägg i vägg samt villan intill (längre ner på Allévägen mot vattnet) TIllsammans delar de uppfarten med garagen. På andra sidan husen, mot söder, finns även ett gemensamt område med naturmark som ägs av de tre fastigheterna. En vacker kulle med uppvuxna ekar och berg i dagen - perfekt för lek.