BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs - Saltsjö-Boo

Talluddsvägen 7C

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3746
  • 259
  • 3037
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo granne med Skurusundet!

Väldisponerad och nyrenoverad 3:a högst upp i huset. Magisk utsikt ner mot Skurusundet och ingen insyn.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två bra sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam disponering. Renoverat och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med spishäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, spisfläkt samt kyl/frys. Snygg bänkskiva i mörkt trä. I köket finns plats för ett matbord vid fönstret. Gott om förvaring och arbetsytor. Generöst vardagsrum med plats för soffa, tv och matsalsbord för 4-6 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Fransk balkong som kan öppnas upp för att få en häftigare kontakt med natur och Skurusundet, ett väldigt avkopplande läge. Härlig eftermiddagssol!

Stilrent och nyrenoverat badrum. Snyggt vitt tvättställ, spegelskåp ovan med belysning. Dusch med glasväggar, tvättmaskin och wc. Svart klinker och helkaklade väggar i vitt. 

Bostaden har genomgående parkettgolv. Väggarna är ljust målade. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 6 kvm och ett matförråd. 

- Gångavstånd till bussar som går dygnet runt.
- 2 sovrum
- Fantastisk läge helt utan insyn
- Vackert och nyrenoverat badrum
- Ett stenkast ifrån Skurusundet och den vackra Glasbrukssjön
- Fint skick, bara att flytta in
- Väldigt bra med förvaringsutrymmen

Kom hit och njut av en snyggt renoverad bostad med riktigt bra läge i Nacka! Läget är verkligen optimalt, med naturen nära inpå, ett litet centrum ett stenkast bort och endast 10 km till Slussen.