BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Harriet Sundströms väg 11

  • 6 rum och kök
  • 187 kvm
  • 9988
  • 56
  • 2714
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Harriet Sundströms väg 11!

Här finner vi drömboeendet för er som bara vill flytta in och leva bekymmersfritt i många år framöver. Fastighetens mikroläge minimerar vardags logistiken för familjen med direkt närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, dagligvaruhandel och fritidsaktiviteter för alla åldrar.

Bostaden erbjuder tre plan med idag fyra bra sovrum och ett stort allrum som med enkla medel kan göras om till ytterligare två sovrum för den större familjen. Två moderna badrum varav ena med tvättstuga och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas både inomhus och utomhus.

Smakfullt kök med allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att testa på sina kulinariska färdigheter.  Dom härliga uteplatserna blir den naturliga samlingsplatsen under sommartid för grillning och lek för både de stora och små sällskapen tack vare den gemensamma innergården.

Missa inte chansen att verkligen känna dig hemma!

- Låg driftkostnad
- Tre plans radhus
- Upp till 6 sovrum
- Bara att flytta in
- Modernt
- Nära förskolor, skolor
- Nära handel

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 6 rum och kök varav 4 - 5 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Träregelstomme. Bjälklag: Trä. Fasad: Puts. Tak: Plåt. Ventilation: Mekanisk frånluft via värmepump. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp. Plåtarbete: Svart plåt. Fönster: 3-glas. Eldstad: Förberett för eldstad.

Uppvärmning

Värmepump med återvinning, vattenburen golvvärme i nedre plan samt badrum och vattenburna element på övriga plan.

TV- och internetanslutning

Fiber.

Driftskostnad

Totalt 2 514 kr/mån (30 168 kr/år) varav El 500 kr/mån, Samfällighet 1 190 kr/mån, Försäkring 824 kr/mån. Antal personer: 5. I samfälligheten ingår garage, sophämtning, tv, internet, vatten och avlopp.

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 3 619 000 kr
Mark, värde: 2 420 000 kr
Summavärde: 6 039 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2012
Värdeår: 2012

Gemensamhetsanläggning STOCKHOLM KAFFEREPET GA:5
GA2

Gemensamhetsanläggning STOCKHOLM KAFFEREPET GA:4
GA1

Pantbrev

5 st totalt 4 650 000kr

Parkering

Garage i länga ingår till varje fastighet. Flertalet parkeringar i området.

Fastighetsavgift
Fri från fastighetsavgift fram till 2027

Lagfart
Lagfartsavgift för sk stämpelskatt betalas när ny ägare ansöker om lagfart på fastigheten. Denna avgift är 1,5 % på köpeskillingen samt en avgift om ca 825 kr.

Övrigt
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren lämnad information. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall
Tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter tack vare anslutande skjutdörrsgarderob för all typ av förvaring. På golven finner vi klinker som går fint ihop med den övriga ljusa färgsättningen.

Vardagsrum
Bra vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matsalsdel om så önskas. Härligt naturligt ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier. På golven finner vi parkett och väggarna går i ljus färgsättning. Här finner vi även utgången till den underbara uteplatsen med direkt anslutning till innergården där barnen kan leka fritt.

Kök
Härligt arbetskök med god förvaring och arbetsytor gör det svårt att inte finna motivation till att skapa goda familjemiddagar. Ljusa färgval på luckor och stänkskydd i grå ton ger en modern känsla som går bra ihop med den vackra parketten. Utrustning såsom: Häll, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin, mikro samt fullstor kyl och frys.

Badrum
Helkaklat modernt badrum med golvvärme och duschhörna. Utrustning såsom: WC, handfat, spegelskåp med belysning, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, ho och praktisk avlastningsbänk för snabb hantering av tvätt.

Mellan plan

Sovrum 1-2
Ljusa sovrum med utsikt över innergård, plats för säng och övrigt möblemang. Färgsättningen går i ljusa toner och på golven finner vi vacker parkett.

Sovrum 3-4
Bra sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Här pryds väggarna i ljus färgsättning och tapetserad fondvägg i ena sovrummet och på golven finner vi parkett.

Badrum
Helkaklat modernt badrum med lyxigt badkar och golvvärme. Utrustning såsom: WC, kommod, spegelskåp med belysning och badkar.

Övre plan

Allrum
Underbart allrum med gott om plats för hela familjen att umgås. Man kan med enkla medel skapa ytterligare två sovrum eller kontor om så önskas. Magiskt ljusinsläpp och imponerande takhöjd med moderna färgsättningar samt parkettgolv gör det svårt att inte trivas här.

Uteplatser
Härliga uteplatser i olika sollägen så man kan ta vara på solens alla timmar. Baksidan blir den naturliga samlingsplatsen för hela familjen att grilla och umgås. Här kan den med gröna fingrar skapa sin egna lilla oas.

Förråd
Praktiskt förråd med plats för all typ av förvaring.

Områdesbeskrivning

Sköndal – Nära sjö, natur och stad
Sköndal bjuder på ett sjö- och naturnära boende utan att ha långt till stan. Här finns vackra promenadstråk längs med vattnet och tillgång till gröna oaser. Under sommarhalvåret kan man ta ett dopp vid badbryggorna eller vid någon av sandstränderna som ligger längs Drevviken. I Sköndals centrum hittar du det som behövs till vardags såsom mataffär, apotek, tobaksaffär med paketutlämning, bibliotek, bank, frisör och restaurang.

 

Natur och Rekreation - Sport och friluftsliv året om
Man har man promenadavstånd till Drevviken med stora strövområden, joggingvägar, sandstränder, badbryggor, tennisbana och utegym. Vintertid finns möjlighet till pulkaåkning i backen nedanför Café Kristinahuset. När isen bär plogas en ca 20 km lång skridskoslinga på sjön.  Närbelägna Orhem och Flaten är omtyckta naturreservat för rekreation. För den sportintresserade finns Sköndals BMX bana, Sköndalshallen, Farsta simhall, Farsta ishall, Ågesta golfklubb samt Ågesta ridskola. 

 

Mitt emellan två centrum – Farsta & Globen

Med buss 181 nås Farsta centrum på 7 minuter. Här finns en blomstrande torghandel, 150 butiker samt en massa restauranger och caféer. Åker man istället in mot stan ligger Globen Shopping med ca 60 butiker samt välbesökta Tele2 Arena som är en idrotts- och evenemangsarena för möten och upplevelser i världsklass.

 

Kommunikationer
Det är enkelt att ta sig till Sköndal med buss 188 från Gullmarsplan. Vid Gullmarsplan finns både tunnelbana och tvärbana. Buss 181 trafikerar Farsta Strand – Skarpnäck där närmsta hållplats ligger på Sköndalsvägen nedanför Dalbobranten. Pendeltåget passerar Farsta Strand.

 

Skolor och barnomsorg
I Sköndal och dess närområden finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolor är Håvens förskola, Lagunen, Växthuset och Ekebergsbacken. Sköndalsskolan är en skola som rymmer 470 elever från F-6. Både Gubbängsskolan och Hökarängsskolan har högstadier.