BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Marieviksgatan 42, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 3795
  • 978
  • 7025
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad och smakfull trea högt upp i huset med hög modern standard. I denna lägenhet erbjuds generösa ytor, parkettgolv i ek i samtliga rum, fina fönsterpartier samt balkong i väst mot innergård. Närhet till vackra grönområden, lekparker och kommunikationer. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Stabil förening med god ekonomi som har haft avgiftsfri månad i december årligen sedan 2016. Garage finns i huset!

Rymligt och ljust vardagsrum som rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen i väst och fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid. Här finns det plats för trevliga utemöbler. Balkongen är rymlig och är en perfekt oas för middagar i solen.

Ett modernt, socialt och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Invid fönstret rymmer stor matplats för sällskap om ca 8-10 personer. Här kan ni avnjuta härlig utsikt mot Sjövikstorget medan maten blir serverad. Den maskinella utrustningen består av inbyggd diskmaskin samt kyl/frys. Det erbjuds även en induktionshäll, fläkt samt integrerad ugn och mikrovågsugn.

Lägenheten har två fina och rymliga sovrum i varsin del av lägenheten med bra förvaring. Ena sovrummet har fått en härlig grå väggkulör för att rama in fönstret och skapa en rofylld sovplats. Här finns även bra förvaring tack vare en garderob. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn- eller gästrum. Mellan dessa två rum vid den inre hallen finns även en stor klädkammare för bra förvaring.

Badrummet är stort och ligger i anslutning till den inre hallen. Ett fräscht helkaklat badrum med vita väggar och matchande grå klinker på golvet. Till badrumsutrustningen finns vägghängd toalett, kommod med matchande spegel, dusch med glasvägg och en praktisk tvättavdelning med förvaring ovanför. Golvvärme samt handdukstork finns även i badrummet.


Varmt välkomna på visning!