BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Mölnbovägen 15

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 7300
  • 4085
  • 6072
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Mölnbovägen 15 och en välplanerad och trivsam villa med stora trädgård där drömmen om egna odlingar och sena grillkvällar kan bli verklighet. Här bor du i ett hus uppfört 1956 med bevarad charm, vacker fiskbensparkett och stora renoveringar bakom sig. Har du alltid drömt om att odla dina egna örter, grönsaker och vackra blommor så har du hamnat helt rätt. Här finns tillgång till stora odlingslådor perfekt för dig som vill odla grönkål, dill, tomater och mycket mer! Direkt i entrén kliver du in i en välkomnande och praktisk hall med klinker och gott om avhängningsmöjligheter för årstidens alla ytterkläder. Vardagsrummet som ligger på entréplan har en öppen och social planlösning med både matsalsdel och stort och luftigt vardagsrum. Här finns gott om plats för större middagsbord samt soffgrupp. Inte nog med att det finns en fantastiskt trädgård så har ni även tillgång till en stor balkong från vardagsrummet som är belägen i söderläge med vinrankor som klättrar sig in över balkongen. Köket är smakfullt renoverat med vackra tidstypiska luckor i en harmonisk färg. Här erbjuds även gott om arbetsyta och förvaring med plats för mindre matbord. Perfekt för dig vill sitta och göra din partner som lagar mat sällskap medan du sippar på vin. Till vänster om entrén finns en renoverad toalett med dusch. På samma våningsplan finner du två generösa sovrum där ni enkelt kan möblera fritt. I ett av sovrummet finnes inbyggda garderober i original som sväljer en hel del förvaring. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum (se alt planrFrån detta våningsplan nås även vinden via en vindslucka.

Vidare ner till källarplan möts ni av ett stort och mysigt sällskapsrum med öppen spis. Här kan ni ha långa samtal och roliga spelkvällar framför det sprakande ljudet av en brasa. Vill ni kombinera detta med ett kontor eller varför inte lekrum för barnen så går det alldeles utmärkt. Ni finner även gott om förvaring bakom skjutbara garderobsdörrar. Här kan ni samla på er en hel del. Golvet är täckt med en heltäckningsmatta. På källarvåningen finner ni även en renoverad och organiserad matkällare där ni kan bevara årets skörd av potatis, rotfrukter och grönsaker. Lyxen att ha ett bubbelbadkar finnes i SPA-rummet där det också finns både dusch och avskild WC. I rummet finns en välorganiserad tvätthörna med gott om plats för tvätt. Från detta våningsplan nås även garaget via en dörr.

Detta är sammantaget ett hus för dig som inte vill börja med att ta upp hammare och spik utan bara njuta av de sociala ytorna, den härliga trädgården, de fantastiska middagarna och samtidigt se dina barn växa upp i ett barnvänligt område med närhet till tunnelbana, grönska, lekparker och skola.