BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstesåsen/ Telefonplan

Sparbanksvägen 9

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 23713
  • 2985
  • 2832
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du med rosenbuskar, äppelträd och en grusgång som kantas av gräsytor som närmsta granne. Huset ligger i mysiga och lugna kvarter samtidigt som både Hägerstensåsens centrum och tunnelbanan ligger cirka 300meter från bostaden samtidigt som du har skogen bakom huset med promenadstråk i olika riktningar. Gavellägenhet med bevarade tidstypiska detaljer i form av höga takhöjder, bevarade fönster och garderober. Nymålade väggar och stambytt badrum. Nylagda parkettgolv i köket 2021. Balkong i västligt läge med eftermiddags och kvällssol från ca 13:00. 

Huset ligger i mysiga och lugna kvarter samtidigt som både Hägerstensåsens centrum och tunnelbanan ligger cirka 300 meter från bostaden. Från bostaden är det nära till både Hägerstens åsens och Axelsbergs tunnelbana som tar dig till Södermalm på 7 minuter och Centralen på 16 miuter.

Stabil förening med enbart  kr per kvm 3304 i låebild samtidigt som föreningen har hus i bra skick. Stammarna är bytta samt tak och fasad är renoverat. Föreningen äger marken och bergvärme finns installerat vilket ger besparingar i energikostnader. Det nns möjlighet till garageplats eller utomhusplats. Föreningen erbjuder en avkopplande gård som är inredd med sittgrupper och grillar. Gården kantas av grusggångar, grässmattor, ljuvliga frukträd och rosenbuskar. Stora möjligheter till umgänge genom grillning eller picknick för de boende med vänner och bekanta. Föreningen erbjuder en övernattningslägenhet med en dubbelsäng och en extrasäng.