BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 11

  • 4 rum och kök
  • 87.5 kvm
  • Såld
  • 10110
  • 4670
  • 4900
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna otroligt välplanerade fyrarummare med härlig uteplats i soligt söderläge med plats för både lek för barnen och bbq middag. Lägenheten känns otroligt ljust och luftigt tack vare den otroligt generösa takhöjden om ca 3m och de stora fönsterpartierna från två håll.

Hallen är lagom stor med plats för både avhängning för ytterkläder och skor. 
Köket är stort och yteffektivt inrett i klassiskt vitt med rostfri vitvaror. Det finns dessutom fullhöjd på kyl och frys. Naturlig  matplats invid fönster för 4-6 personer. Ett trevligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp, tv-möbler och bokhylla, härifrån nås även den mysiga och insynskyddade uteplatsen som helt enkelt blir en förlängning av vardagsrummet på sommarhalvåret. Lite radhuskänsla med egen uteplats där man lätt kan släppa ut barnen på. Dessutom ligger uteplatsen ut mot gågata utan bilar.
Sammanfattningsvis en mycket välplanerad och optimal fyra på hela 87,5 kvadratmeter. Förutom tre sovrum bjuds här även på två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. Lägg därtill en otroligt välomhändertagen förening med mycket låg avgift och säkerligen Sjöstadens lägsta belåningsgrad. Smidigt med förskolan alldeles invid vilket kommer underlätta både hämtning och lämning. Den som söker ett trevligt boende med en trevlig planlösning har helt enkelt hittat rätt.

 

- Välplanerad fyra med egen uteplats
- Generös takhöjd om ca 3m
- Fönster från tre väderstreck
- Två badrum, en med dusch och en med badkar
- Tvättmaskin och torkmaskin nya under 2021
- Kyl och frys nya från 2020
- Låg avgift
- Mycket bra förening med god ekonomi och endast 802kr lån/kvm.