BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stuvsta

Yrkesvägen 5b

  • 4 rum och kök
  • 108 kvm
  • Såld
  • 5828
  • 229
  • 4096
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk etagelägenhet med stor kungsbalkong där solen avnjuts hela dagen. Välplanerad lägenhet med fina sovrum och ett fantastiskt härligt sällskapsrum på övre plan. Här bor man bra med närhet till kommunikationer och shopping. Mycket omtyckt förening med god ekonomi.

Entré/hall 
Mycket stor och välkomnande entré med plats för hallmöbel och ytterkläder. Inbyggd garderob med spegeldörrar. Här finns även plats för en mindre sittgrupp. Ljust tapetserade väggar och linoleumgolv.

Kök
Äldre kök i härlig retrostil med gott om förvaring i flertalet skåp. Målade skåpluckor, kakel ovan diskbänk och bänkskiva. Äldre maskinell utrustning som fungerar perfekt samt en modernare fläkt. Mindre matplats med utsikt över villaområdet. Ljusa väggar och linoleumgolv.

Sovrum 1
Ljust och fint sovrum som idag används som matrum. Här finns plats för dubbelsäng och sängmöbler alternativt stort matsalsbord för stora bjudningar. Fönster som skänker rikligt med ljus. Ljusa väggar och linoleumgolv. 

Sovrum 2
Rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och sängmöbel. Praktisk inbyggd dubbelgarderob med överskåp ger bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar och linoleumgolv på golv som idag täcks av en heltäckningsmatta. Ett fönster med fin utsikt över innergården.

Sovrum 3
Fint sovrum med hela fyra inbyggda garderober med överskåp. Här får man plats med både säng och skrivbord. Vita väggar och tåligt laminatgolv. Ett fönster med härlig utsikt över området.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med dusch som renoverats i samband med stambytet 2005. Här finns ett tvättställ, spegel, väggskåp, wc och ett stort vädringsfönster.

Gästtoalett
Mindre gästtoalett med klinker på golv och vitmålade väggar. Här finns ett handfat samt spegelskåp på vägg och en wc-stol.

ÖVRE PLAN

Sällskapsrum
Via den vackra trätrappan nås det övre planet där man slås av en riktig wow-känsla!

Med det fantastiska snedtaket ges en takhöjd om hela 3,3 meter. Detta rum måste upplevas på plats. Enormt ljusinsläpp från flertalet fönster varav ett i vacker form. Här finns generösa sällskapsytor samt plats för stor soffgrupp. Utgång till stor kungsbalkong på hela 12,5 kvm med sol hela dagen. Vacker stavparkett på golv och vita väggar.

Balkong
Drygt 8m lång kungsbalkong i perfekt solläge. Här avnjuts solen hela dagen med fri utsikt över området. Svårslaget sommartid där man gärna sitter långt in på kvällen och antingen avnjuter en bit mat eller varför inte en spännande bok…?

Hobbyrum
Inrett vindsrum med plats för skrivbord samt möblemang. Perfekt som arbetsrum/hobbyrum där man får sitta i lugn och ro och arbeta. Fantastisk målning på vägg som ger känslan av ett ”riktigt” fönster. Linoleumgolv samt vita väggar.

Förråd
Mycket praktiskt förråd med snedtak och golvyta om ca 12kvm i anslutning till hobbyrummet. Här har man gott om förvaringsmöjligheter som ofta efterfrågas. Då detta rum håller lite lägre temperatur är det perfekt för varor som ska förvaras svalare.  

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet med ett suveränt läge intill Stuvsta centrum mitt i den fina villaidyllen. Här bor man länge i en mycket omtyckt och välskött förening med god ekonomi.