BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Lilla essingen

Strålgatan 12

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 4550
  • 1164
  • 244
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i sydvästläge
- Gemensam magiskt takterass i förening
- Lågt belånad förening
- Möjlig trea
Äntligen saluförs denna förtrollande hörnlägenhet med balkong i soligt söderläge och sjöglimt. Bostaden är belägen i gemytlig fastighet från 1938 med myllrande grönska rätt utanför porten. Fönster i två väderstreck skapar en genomgående känsla av ljus och rymd i hela lägenheten. Nyligen slipat och behandlat parkettgolv i kombination med modern microcement i hallen ger lägenheten karaktär. Helkaklat badrum med tvättmaskin och handdukstork. Lågt belånad förening med Lilla Essingens trevligaste takterass. Lägenheten kan enkelt disponeras som en 3rok (Se alternativ planskiss. Kontrollerad och godkänd av konstruktör samt föreningen, se färdigritat kök).

Bra förvaringsmöjligheter via garderob och hatthylla. I anslutning till hallen nås det ljusa köket med stor matplats för hela familjen. Det större sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg som ger maximalt med förvaringsutrymme. Härifrån når du den magiska balkongen som ligger i ostört läge mot föreningens oas till gård, öppna upp och njut!

Världen utanför består av småstadskänsla, natur, vatten med storstan inom räckhåll. En del av Lilla Essingens charm är just att det är en ö, samtidigt som kommunikationerna är goda och stadspulsen aldrig är långt borta.