BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Bryggvägen 21

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4362
  • 42
  • 3292
Värdera din bostad

Beskrivning

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om och att ha det i direkt anslutning till Mälarens vågor är nog en saga för sig. Här kan ni gå ner i badrock och ta både ett morgondopp och kvällsdopp medan kajakerna tyst glider förbi. Yogaklasser brukar även hållas på bryggan och ibland även andra utomhusaktiviteter.
Lägenheten ligger i ett fint gavelläge med en terass om hela 30 kvm som verkligen höjer livskvalitén för er som boende. Här kan ni njuta av sena kvällar, tidiga mornar och soliga dagar tillsammans med vänner och familj. Terassen nås från vardagsrummet, löper längst med hela lägenheten och erbjuder plats för såväl loungegrupp, matbord och sommarens härliga blommor och planteringar.

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en takhöjd om hela 3,30 m i en hemtrevlig atmosfär med ljusa färgval. Här finner ni påkostade materialval och vitvaror från populära Smeg. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får ni ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten.

Här bor ni i ett trivsamt och mycket fördelaktigt område nära grönska, serviceutbud och där morgondoppet troligtvis blir till en egen rutin.

Varmt välkomna hem till Bryggvägen 21!

- Mälaren precis utanför
- Terrass om 30 kvm
- Ormbergsbadet
- Elit gym över gatan
- Gångavstånd till pendelbåtar
- Låg avgift
- Exklusiva materialval
- Gasolgrillning tillåtet på terass
- Föreningen äger marken
- Goda kommunikationer med båt, buss och tvärbana
- Närhet till grönområden
- Badbryggor precis utanför dörren