BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga

Prästgårdsgränd 13

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 4272
  • 587
  • 3938
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har väntat på den perfekta trean i Älvsjö kan vi nu stolt presentera den! Här har man verkligen gjort allt för att du ska trivas.

Lägenheten är belägen med en egen ingång vilket gör att man har perfekt läge ut mot föreningens mysiga innergård från köket. Vid ingången har man en trevlig uteplats. Bostaden karaktäriseras av ljusa och öppna ytor. Köket är perfekt för den som gillar att laga mat med sitt frånskilda läge från vardagsrummet och sovrummen. 

Efter en trevlig middag kan man avnjuta kvällen på den enorma uteplatsen som även är hemmets kanske bästa sociala punkt, helt separerat från resterande lägenheter.

Sovrummen är väl tilltagna med master bedroom som har goda förvaringsmöjligheter och ett andra rum som passar perfekt som barnrum. Det lättmöblerade vardagsrummet gör det möjligt att även ha sitt kontor här. I anslutning till vardagsrummet har man utgången till den mysiga uteplatsen.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än så här. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek med knappt hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjö skogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan som ni når genom en kort promenad från bostaden. 

Varmt välkomna till Prästgårdsgränd 13!

 

Generellt om bostaden

* Två väl tilltagna uteplatser

* Genomgående planlösning

* Renoverat kök och badrum

* En av de lugnaste gårdarna i området

* Stabil och välskött förening 

* Förskola och skolor i närheten

* Ett stenkast till träningsanläggningar

* Attraktivt och expansivt område

* Närhet till restauranger & service

* Gångavstånd till Pendeltåget och bussterminalen. Tåget tar 9 minuter till Centralstationen