BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Östberga/Älvsjö

Stamgatan 48

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 4006
  • 618
  • 2306
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden

Mycket smakfullt renoverad lägenhet med balkong i bästa solläge! Bostaden är belägen med optimalt och fritt läge. På den fantastiska balkongen kan man sitta och avnjuta både frukostar och middagar i solen.
Lägenheten är fördelat på två sovrum, ett vardagsrum, ett stambytt badrum och kök. Bostaden fick en ordentlig facelift för några år sedan där man renoverade allt. Föreningen gjorde ett stambyte i både kök och badrum år 2011.
I hallen finns goda avhängningsmöjligheter i de tre inbyggda garderoberna. Direkt till vänster finner ni det stambytta och superfräscha badrummet. Här är det även förberett för tvättmaskin. Tvättstugan ligger i samma port.
Vidare in i bostaden hittar ni det topprenoverade köket i neutrala färger, rejäl arbetsyta och full köksutrustning. Här finns även plats för ett matbord nära det stora fönstret med utsikt mot den populära Stamparken.
I anslutning till köket finns ett sovrum som är perfekt för ett barnrum eller kontor. Det finns även en inbyggd klädkammare.
Vardagsrummet är ljust och härligt tack vare de stora fönsterpartierna. Här erbjuds en mycket trevlig atmosfär genom det fantastiska ljusinsläppet som skapar en trivsam känsla. I vardagsrummet är det väldigt enkelt att möblera med plats för en stor soffgrupp, matbord, skrivbord eller annat önskat möblemang. Balkongen, som ligger i anslutning till vardagsrummet, är belägen i sydväst. Här har man möjlighet att avnjuta både trevliga frukostar eller middagar i solen samt koppla av i den lugna miljön. Det stora sovrummet (masterbedroom) finns anslutet till vardagsrummet. Här ryms en dubbelsäng, garderober och annat om så önskas.