BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 23A, 2 tr

  • 2 rum och kö
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3889
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina sekelskiftestvåa anno 1903 på Roslagsgatan 23A. Två trappor upp i detta välbevarade hus finner vi en rymlig sekelskiftestvåa med högt i tak samt stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Väldisponerad planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum samt balkong belägen mot en lugn innergård.

Det klassiska köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor samt bra arbetsytor på köksbänken. Hela köket är ljust och bryter snyggt av mot lägenhetens mörka golv samt grönt målade väggar. Ett stort fönster med utsikt mot föreningens innergård ger ett fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, en fullstor diskmaskin, samt kombinerad kyl och frys.

En köksbänk i arbetshöjd avgränsar mellan köket och vardagsrummet och ger en öppen vy. Här erbjuds gott om ytor och i dagsläget inryms här en soffa med hörande möblemang samt matplats med rum för 4-6 personer. Här finns ett stort fönster som ger ytterligare ett fint ljusinsläpp.

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer utan problem en dubbelsäng samt flertalet garderober längs ena väggen. Här finns ett fönster som ger ljus samt utgång till balkongen som är mycket rymlig och ligger med utsikt mot föreningens mysiga innergård. Här kan du njuta av härlig morgonsol! Balkongen är rymlig och inrymmer utan problem en sittgrupp.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och är i ett fräscht utförande. Mosaik klär delvis väggarna och här inne återfinns wc, handfat med kommod samt dusch.

Här bor du på en mycket populär gata i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar i direkt närhet i Vasastans trendigaste område! Stabil förening med mycket god ekonomi.

Varmt välkomna!