BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarbyterrassen 15, 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 9462
  • 1806
  • 8125
Värdera din bostad

Beskrivning

På tredje våning finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa 1,5a omgjord till 2a. Med sina välplanerade 42 kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd.

Lagom stor hall med plats för avhängning och skor och dessutom mycket bra förvarings möjligheter i form av platsbyggda garderober. Förbi hallen in till hjärtat av lägenheten möts man av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som går längs hela väggen. 

Här bjuds på en social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Här går lätt att ha ett stort sällskap över på trevlig middagsbjudning eller om man bara vill ha en enkel myskväll med nära och kära. Tack vare de stora fönsterpartierna och generösa takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt. Köket är nyligen renoverat 2019 med klassiskt vita skåpsluckor med bra arbetsyta och full utrustat med bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll. 
Sovrummet ligger avskilt med smart vägg med fönster ovan för ljusinsläpp. Här finns det plats för dubbelsäng.
Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med golvvärme och spotlights samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Sist men inte minst en trevlig balkong som vetter i härligt och soligt söderläge.

Detta är en lägenhet du med säkerhet kommer att trivas om du letar efter ett modernt boende nära kommunikationer, vatten, samt natur men även med citypulsen alldeles runt hörnet. Mycket populär förening med god ekonomi med en belåningsgrad på 6184kr lån/kvm där bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Välkommen hem!