BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Blåsut

Pastellvägen 17, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 10120
  • 3529
  • 4462
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna högt belägna hörntrea med magisk utsikt och fönster i två väderstreck! Lägenheten är belägen på våning 5/7 och dess balkong vetter i soligt söderläge med milsvid utsikt. En perfekt oas för sommarens härliga dagar. Den generösa takhöjden i kombination med fönster i två väderstreck ger ett mycket fint ljusflöde genom rummen. I vardagsrummet ligger parkettgolv och här finns plats för såväl matbord som soffgrupp. Köket är modernt och stilrent inrett med ljusgråa luckor och detalj i mässing och bekvämligheter som gashäll och diskmaskin finns.
Dessutom bjuds på två sovrum, varav ett master bedrooom med plats för garderober och ett barnrum eller arbetsrum. En praktisk och smart klädkammare som binder samma de två rummen med plats för mycket förvaring. 
Lägg därtill ett helkaklat badrum med badkar,

Förutom en fantastisk lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stabil och välskött förening. Belåningsgraden ligger på låga 2722 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2019 och de stora renoveringarna såsom stambyte är redan utfört. En kort cykeltur bort ligger Södermalm och ett par minuters promenad bort finner du tunnelbanan. I området finns också flertalet parker och grönområden. Missa inte denna visning!

- Stabil förening med god ekonomi
- Belåningsgrad på 2722kr lån/kvm
- Föreningen äger marken
- Våning 5 av 7
- Inglasad balkong och öppen spis
- Ingen insyn
- Hiss finns
- Renoverat kök
- Föreningen har parkeringsplatser
- Endast ett par minuter från Blåsut tunnelbanestation
- Närhet till stadspuls
- Parker och grönområden