BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 107

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 3162
  • 624
  • 1912
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och fräsch 2:a, helt i nyskick där ingenting behöver göras - här är det bara att flytta in och njuta av alla bekvämligheter som en nyare bostad har att erbjuda! Det är verkligen svårt att veta vad som ska framhållas först: Köket, vardagsrummet, badrummet, ljuset eller den milda färgsättningen på väggarna? Lägenheten är som skapat för dig som gillar att bjuda in vänner och familj och den fina ekparketten som är genomgående i alla rum skapar en varm och inbjudande atmosfär!

Du kommer in mitt i lägenheten och möts av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket direkt blir en social samlingsplats för stora och små. Vardagsrummet är härligt luftigt med stora väggytor att möblera efter, här kan fantasin skena i väg. Från de stora fönsterpartierna får du också in ett soligt ljusinflöde från morgon till kväll, och har du alltid drömt om att bo i ett hem med genomtänkt inredning kan den här lägenheten vara något för dig. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och har en rymlig skjutdörrsgarderob längs hela ena väggen – väldigt bekvämt för dig som behöver extra plats och omsorg för dina kläder. Liksom vardagsrummet är sovrummet ett härligt ljust och behagligt rum med gott om plats för många funktioner. Även badrummet är rymligt med plats för både dusch och tvättmaskin.

Här bor du på gångavstånd till Högdalen Centrum där du hittar ett 50-tal butiker, flera cafeer och restauranger, samt ett stort antal mataffärer. Det är goda kommunikationer med T-bana till city på ca 20 minuter, och här bor du nära naturen och har kort gångavstånd till vackra promenadstråk, Högdalen skatepark med mera! I Högdalen finns alla förutsättningar för att trivas, så missa inte denna bostad!