BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksbacken 53, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 3431
  • 493
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostaden har perfekt planerade ytor med genomgående planlösning och fri utsikt. Här finns två stora balkonger som gör att du kan njuta av solen från morgon till sen eftermiddag. Ena balkongen når man från vardagsrummet och har skjutbara fönsterpartier och är hela 14 kvm. Den andra har eftermiddagssol och nås från köket.  Stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över parken.  

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger ett ljust ekparkettgolv som passar väl ihop med de sobra nymålade väggarna. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

På Sturehillsvägen har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!