BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kallfors

Julias väg 25

  • 5 rum och kök
  • 171 kvm
  • Såld
  • 4863
  • 112
  • 31830
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att få bo i Kallfors finaste och mest smakfulla hus på attraktiv adress precis invid Kallfors Golfklubb. Stor uppvärmd pool i soligt läge invid den smakfulla altanen med flertalet sittytor för den sociala familjen eller bara den som vill njuta av sitt eget. Invid poolen, skyddad under pergolan har man en jacuzzi som är varm året runt. Detta är ett av dom populära, arkitektritade, lågenergihusen från Sjöberg & Thermé. Endast 35 minuter från centrala Stockholm bor du mitt i naturen men närhet till både Järnas mysiga utbud och Stockholm. Ett boende med livskvalitet på så många sätt. Otroligt smakfulla materialval och smarta lösningar där inget lämnats åt slumpen! Utehus som i dagsläget används som kontor och gym. Ett externt förråd finns dessutom samt carport! 

Tomten
Huset har raka linjer som smälter samman med den karga naturen med sina materialval och färgval. Direkt möts man av den diskreta men smakfulla framsidan med uppfart för flertalet bilar, samt en rymlig carport med belysning. I anslutning till carporten har man det rum som idag används som kontor och gym. Här skulle man också kunna ha gästrum eller ungdomsrum. Utöver uthuset finns också en mysig lekstuga för barnen samt ett förråd för utemöbler och kuddar. Tomten är effektfull med de vackra träden som inramning. För den odlingsintresserade finns pallkragar. För den stora eller lilla familjen som tycker om sociala tillställningar finns plats för större matgrupper och loungegrupper utomhus tack vare den påkostade altanen. Soldäck invid poolen samt jacuzzi under pergolan. Ett eget hemmaspa för livsnjutaren! Dessutom har man yta för gräsmatta. 

Hall
Via betongplattan utanför entrén med tak över, stiger man in i detta hus med alla rätt. Sällan har en hall varit snyggare eller mer påkostad. Otroligt genröst med förvaring. Väggfasta garderober, helt i trä, med infälld belysning undertill. Effektfullt med det vackra fönstret som ger härligt ljusinsläpp. Matta på golv och putsade väggar. 

Kök/Vardagsrum
Via den garderobsprydda hallen når man vardagsrummet och köket. Detta otroliga rum som badar i dagsljus via att ena sidan är helt klädd i glas. Detta påkostade och väl tilltänkta köket med den stora köksön blir naturlig samlingsplats i bostaden. Köksön rymmer inte bara diskho och spis, utan blir också ett extra bord med barstolarna invid. Från golv till tak har man förvaring i de grå skåpsluckorna. Två fullstora kylar, en frys, diskmaskin, spis, två ugnar, kaffemaskin, micro utgör maskinparken av Siemens. Helintegrerad vinkyl! Betonggolv och putsade väggar i hela vardagsrummet och köket. Braskaminen står som navet mellan kök och vardagsrum invid den stora matplatsen. Framför soffgruppen finns den platsbyggda ytan för att tv:n ska vara infälld och smälta in i väggen utan att behöva sticka ut. Inbyggda högtalare i tak både i badrum, kök och vardagsrum. Inbyggda högtalare surround till tv. 

Master Bedroom
Största sovrummet med platsbyggd förvaring. Gott om plats för dubbelsäng samt skrivbord om så önskar. Heltäckningsmatta på golv och väggar i en grålila ton. I alla sovrum finns måttbeställda mörkläggningsgardiner. 

Badrum
Badrum i anslutning till Master Bedroom. Mosaikklinker på golv och vitt kakel på väggar. Stor dusch bakom duschväggen av glas. Frostat fönster för att få in ljusinsläppet. INR- kommod och väggskåp. Två stycken mattsvarta handdukstorkare INR Line. 

Sovrum 2 & 3
Sovrum 2 & 3 ligger precis invid varandra och är perfekta tonårsrum. Sovrum 2 har grå väggar och heltäckningsmatta på golv. Sovrum 3 har en stilfull tapet och heltäckningsmatta på golv. Båda rummen har förvaringsmöjlighet, plats för både skrivbord och säng samt fönster. 

Sovrum 4
Mysigt sovrum med fönster ut mot altanen. Fondtapet och grårosa väggar. Heltäckningsmatta på golv. 

Badrum
Stort och helkaklat badrum i gråbeige ton med frostat fönster mot altanen. Dusch bakom duschvägg av glas. Kommod från Altena och tvättställ i komposit. Infälld spegel. 

Tvättstuga 
Bra och praktisk tvättstuga i anslutning till hallen med förvaring i över- och underskåp. Lyxigt med två tvättmaskiner (Bosch) och en torktumlare samt torkskåp Eco dryper från Nimo. Altandörr ut mot baksidan.