BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Nippervägen 29

  • 5 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 11028
  • 6575
  • 13645
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Nippervägen 29! Här möts du av knastrande gårdsgrus, ett hav av vårlökar, syrén och storblommig pion. Detta är ett bekymmersfritt kvalitetsboende på en totalyta om 136 kvm, där flertalet stora investeringar redan är gjorda. Läget är optimalt för en barnfamilj, lugnt och skönt med äkta Bullerbynkänsla.   

Här har man renoverat med fingertoppskänsla för att bevara och framhäva byggårets fantastiska karaktär. Köket är noggrant planerat med ljus inredning och vackra bänkskivor. Runt om i huset finns även en mycket fin kalksten från Slite stenhuggeri på Gotland, som i badrummet på nedre plan, på entréplans wc samt runt braskaminen. På entréplanet finner vi ett stort och luftigt vardagsrum och kök, två sovrum samt en toalett. I direkt anslutning till köket och matplatsen tar man sig via den stora altanen ut till den lummiga och uppväxta trädgården, som sommartid bjuder på sol ända fram på eftermiddagen. Här blommar en stor och väldoftande Jasminbuske. Och det finns ett fint gammalt äppelträd, hallon och rabarber samt ett mindre växthus för den odlingsintresserade.  

Husets nedre plan ger plats för ytterligare två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Samt ett stort och lyxigt badrum med golvvärme, generöst tilltaget handfat, bubbelbadkar, separat dusch och en rymlig och integrerad tvättstuga, perfekt för den stora barnfamiljen. På framsidan finns även där en mindre lummig tomt med altan med sol från förmiddag till kväll, vackert inramad av syrénträd och en grön häck under somrarna. Och en stor blomstrande rabatt samt gräsyta för lek och bus. På husets framsida finns en separat ingång till husets nedre plan, perfekt för den som önskar hyra ut eller skapa ett generationsboende. Huset har låga driftskostnader och det är enkelt att parkera framför huset på den egna uppfarten. Här bor ni på en lugn gata i barnvänligt område, ett stenkast från den nyrenoverade Kämpetorpsskolan samt flera förskolor. En kort promenad från Älvsjö Centrum med pendeltåg, buss och butiker. Och närhet till t-banan i Telefonplan.