BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högmora

Högmora Ringväg 10A

  • 6 rum och kök
  • 166 kvm
  • Såld
  • 7085
  • 1152
  • 18107
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfräscht och modernt bostadsrättsparhus med en väl tilltagen altan som löper längs tre sidor. Huset är optimalt planerat där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt, utan att tumma på designen. Smakfulla färg- och materialval tillsammans med fina detaljer såsom olika fönsterstorlekar och skjutdörrar mot altanen samt den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum resulterar i ett riktigt ljust och trivsamt hem.

Vardagsrummet är stort med plats för en stor soffa och en läshörna. Från vardagsrummet tar man sig genom skjutdörrar ut till den väl tilltagna och altanen med plats för både loungegrupp, grill och matplats. På kortsidan av altanen finns ett praktiskt förrådsutrymme som nuvarande ägare byggt.
Det snygga köket har gott om avställningsytor på den snygga bänkskivan och den stora köksön. Bakom de gråa skåpen och luckorna finns goda förvaringsmöjligheter. Från matplatsen öppnar skjutdörrar upp mot den härliga trädäckade altanen som har plats för en matmöbel, grill, planteringar och kanske en studsmatta.

Förvaringen har man även tänkt på i hallen där det finns garderober med skjutdörrar som snyggt döljer hela familjens ytterkläder och skor. Huset har 4 rymliga sovrum, ett på entréplanet och övriga tre på det övre planet. På båda plan finns ett stort badrum med påkostade och stilrena materialval. Badrummet på entréplan är utrustat med bland annat dusch, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet på det övre planet är utrustat med badkar. Naturligtvis har båda badrummen golvvärme och även alla andra rum i huset.
Allrummet på det övre planet är i väl tilltagen storlek och har gott om plats för soffa, fåtölj, tv och ett hemmakontor.

Plats för två till tre bilar och en högt belägen skafttomt är också värt att nämna. Här bor du i ett expansivt område, omgärdad av härlig natur men ändå nära serviceutbud. En stor del av den yta som inte är bebyggd i Högmora är naturmark som ingår i Orlångens naturreservat.