BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs - Saltsjö-Boo

Ängsbacken 4, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 66.1 kvm
  • Såld
  • 4749
  • 521
  • 6577
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldisponerad och generös 2,5:a i attraktiva Björknäs två trappor upp i huset med balkong åt söder. Bostaden har ett fint skick rakt igenom. Rummen är lättmöblerade och idag är den disponerad med ett sovrum där det andra rummet är ett kontor/klädkammare. Här bor du ett stenkast från motorvägsbussar som tar dig till city på 10 minuter. Runt husknuten har du också vackra promenadstråk längs ett pittoreskt villaområde och promenad ner mot vattnet vid vackra Skurusundet och badvänliga Glasbrukssjön. Bostaden och området måste upplevas på plats!

Bostaden är fräsch med en optimal planlösning med en stor välkomnande hall med otroliga förvaringsmöjligheter av kläder, barnvagnar eller dylikt. Lägenheten har vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam planlösning. Välplanerade och generösa rum med plats för större säng och klädförvaring. Välhållet kök som är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys och ugn. Gott om förvaring och arbetsytor med en naturlig matplats för 6 personer vid fönstret. Lättmöblerat vardagsrum för hörnsoffa och TV. Här bor du två trappor upp i huset insynsskyddat med sol hela dagen då balkongen ligger åt söder. Balkongen är fullt möblerbar där du kan avnjuta härliga måltider.

Badrummet är i välhållet skick. I badrummet finns handfat, spegelskåp ovan med belysning, dusch och wc. Plats för tvättmaskin och torktumlare. 

Till bostaden finns ett stort källarförråd.