BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Förrådsvägen 34

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 5370
  • 810
  • 2954
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och nyproducerade trea med två balkonger högt upp i huset i hjärtat av Huddinge. På en attraktiv och centralt belägen adress ett stenkast från centrum och kommunikationer hittar du denna underbart trevliga och perfekt planerade bostad med såväl fräscha som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer. Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två fina sovrum samt ett helkaklat badrum med alla bekvämligheter.
Ta chansen och bli först att få flytta in i detta drömboende!

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med plats för hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Praktiskt inbyggd garderobsvägg som rymmer gott om förvaring samt ett städskåp.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönsterparti samt utgång till stor balkong i bästa solläge Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot kök. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 1
Stort sovrum med egen klädkammare. Här finns plats för dubbelsäng och sängmöbel. Här finns även plats för arbetsplats. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för säng och sängmöbel. Utgång till rymlig balkong med morgon och förmiddagssol. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Kök
Snyggt kök i modern stil. Ljusa och stilrena skåpluckor med fräscha beslag, vitt kakel ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning i rostfritt. Kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum med grå klinker på golv samt vita kakelplattor på vägg. Tvättställ och kommod, belyst spegel, wc och dusch. Här finns också tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme för full komfort.