BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Eriksdalsgatan 19, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • 5.260.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade 3 rok med perfekt läge. Bostaden ligger i ett fint 30-talshus med flera bevarade originaldetaljer. Lägenheten är mycket ljus tack vare sina generösa fönsterpartier och den trevliga balkongen som vetter mot föreningens mysiga och lummiga innergård. Stabil förening som kan erbjuda allt från gästlägenheter, hobbyrum, bastu, solarium till föreningslokal.

Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt vackert trägolv. Tack vare att hallen är rymlig så bidrar det mycket till bostadens luftiga känsla. Här finns det två praktiska inbyggda garderober i original.

Väl inne i det hemtrevliga vardagsrummet möts du av en härlig känsla, där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i en harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, vacker trägolv och fina ursprungsdetaljer. Lägenheten inbjuder till ett socialt umgänge där ljuset flödar fritt tack vare det generösa fönsterpartier. Rummet är lättmöblerat med gott om plats för sällskapsdel. I vardagsrummet finns det även gott om plats för matbord.

Ett charmigt och stilrent kök i vitt som erbjuder gott om förvaring. Köket erbjuder ljusa väggar och fint trägolv i original som passar fint med lägenhetens underbara 30-tals karaktär. Invid köket ligger matsalsdel eller ett extra sovrum om så önskas. Här finns det gott om plats för säng och arbetsbord. Från detta rum når ni ut till lägenhetens härliga balkong i öster som vetter mot föreningens härliga innergård. Här kan man avnjuta såväl morgonkaffet som sena och trevliga middagar.

Det ljusa sovrummet erbjuder ett härligt ljusinsläpp med plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har mycket bra förvaringsmöjligheter.

Denna lägenhet går inte att missa, välkomna!