BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Södertälje

Hertig Carls Väg 29 B, 2 tr Accepterat pris!!

  • 2 rum och kök
  • 40.3 kvm
  • Såld
  • 5954
  • 405
  • 4024
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris!!

Välkomna till Södertäljes finaste 2:a i attraktiv förening på bästa adressen ett stenkast från pendeltåget. Här bor du i en optimalt planerad 2:a med fönster i två väderstreck som är varsamt renoverad med bevarad 40-talscharm. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, generöst vardagsrum och gemytligt kök med plats för matbord. Stambytt och helkaklat badrum! Mysig uteplats som tillhör föreningen att nyttja av medlemmarna. Här bor du i en stabil förening i ett yteffektivt boende med alla rätt!

Hall
Välkomnande och mysig hall med plats för både avhängig av ytterkläder samt förvaringsmöbel för den som önskar. Vacker pärlspont i grå ton och furutiljor på golv i original. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. 

Kök
Varsamt och smakfullt renoverat kök med plats för matbord för flertalet personer. Gott om förvaring i vita över- och underskåp med svarta handtag och knoppar. Vitt kakel med svart fog över arbetsbänken. Diskmaskin, ugn, spis samt fläkt finns. Golvet är målad i harmonisk grå ton. 

Vardagsrum 
Härligt och väl tilltaget vardagsrum med furutiljor i original på golv och vitmålade väggar. Gott om plats för både större soffa samt matplats om så önskas. Vacker, djup fönsternisch och generöst ljusinsläpp är 40-talscharm när den är som bäst. Härifrån har man ingång till stor klädkammare eller arbetsrum.

Sovrum
Stort och harmoniskt sovrum med plats för större dubbelsäng. Stort fönsterparti som vetter mot lugna innergården. Inbyggda garderober. Furutiljor på golv och väggar i vit ton. 

Badrum
Helkaklat badrum som är stambytt 95. Grått klinker på golv, vitt kakel på väggar med grå kakelbård. Duschkabin, handfat med badrumsskåp samt toalett.