BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bergshamra

Rådjursstigen 32

  • 2 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • Såld
  • 3684
  • 267
  • 3197
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade lägenhet i trivsamma Bergshamra ett trivsamt boende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Direkt charmig grönska utanför huset utan någon direkt insyn mot sociala ytor.
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för såväl soffrgupp som matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens inglasade balkong med sol stora delar av dagen. Vidare finner du det nyligen renoverade köket med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt och diskmaskin. 
Fräscht badrum i helkaklad regi med dusch, toalett samt tvättmaskin.

Bergshamra ligger avskiljt i ett lugnt område med närhet till grönska, vatten och mysiga promenadstråk. Detta till trots har du knappa fem minuter till tull med tunnelbanan som du hittar några minuter från lägenheten. På den dubbla tiden är du inne vid T-Centralen. Perfekt symbios mellan stadspuls och närhet till naturen med andra ord!

Brf Gravyren är en väldigt trevlig förening med 308 lägenheter. Mycket välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över flera tvättstugor, bastu och motionsrum, gott om parkeringar, grillplats, cykel- och barnvagsförråd. Vidare äger föreningen marken som fastigheterna står på.

- Inglasad balkong med sol stora delar av dagen
- Nyrenoverat kök och ny el i hela lägenheten
- Välskött förening med god ekonomi
- Några minuter till tunnelbanan
- Rymliga förråd
- Generös planlösning!


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med närhet till vatten och grönska! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område med närhet till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.