BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Vättersvägen 28

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 5761
  • 477
  • 2073
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Utsikt i kombination med insynsskydd
Renoverad Årstapärla utan dess like! Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening med mycket låg belåning och som dessutom äger marken. En suveränt disponerad bostad med hög standard och fantastiskt ljusinflöde.

Om bostaden
Väl inne i bostaden erbjuds rymligt retrokök med matplats för sällskap om ca 4-5 personer. Gott om plats för förvaring och arbetsytor med välbevarat original. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Från köket nås lägenhetens rymliga sydvästvända balkong med mycket högt läge och milsvid utsikt. Från hallen nås lägenhetens lättmöblerade vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel och övrig förvaring så som fåtölj eller extra matplats. Här erbjuds ljusa väggar och parkettgolv i original. Fräscht och helkaklat badrum utrustat med badkar, wc, tvättmaskin och förvaring. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. I sovrummet finns dessutom garderober som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter.

- Föreningen äger marken
- Rogivande och högt läge
- Hiss
- Stora fönsterpartier
- Bevarat original
- Bra förvaring
- Låg månadsavgift
- Mycket låg belåning
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg ca 5-7 minuters promenad
- Cykelavstånd till Södermalm

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong med markis i klockrent sydvästläge. Här kan du ostört njuta av milsvid utsikt tack vare att huset ligger på en höjd.