BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge/Stuvsta

Norrgårdsvägen 11

  • 6 rum och kök
  • 113 kvm
  • Såld
  • 7028
  • 830
  • 7019
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta familjära hem i tre plan om totalt 192 kvm med bästa läget på en lugn återvändsgata med närhet till precis allt!

Här finner du väldisponerade ytor med härligt ljusinsläpp i samtliga rum samt gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Stort och härligt vardagsrum, fem fina sovrum med bra förvaring, tvättstuga, fräscht renoverat kök med matplats, gäst wc samt ett renoverat badrum.

Vidare finns stort garage med plats för en bil och förvaring samt uppfart som lämnar plats för flera bilar. Trädgården med flera äppelträd har gott om gräsytor för både umgänge och lek. Här bor du ett lugnt område med gångavstånd till både service och utmärkta kommunikationer.

Området kännetecknas av en familjär och rofylld atmosfär. Mycket centralt läge med kort promenad till Huddinge Centrum samt Stuvsta Centrum med pendeltåg. Närhet till sjön Trehörningen, affärer, restauranger, idrottsplatser, fina promenadstråk. Förskolor, grundskolor, gymnasium samt simhall har man alldeles runt knuten. Bättre läge är svårt att hitta!


ENTRÉPLAN 

Entré/hall
Välkomnande hall med en dubbel garderob samt plats för ytterkläder och hallmöbel. Snyggt klinkergolv i grått samt vitmålade väggar. Från hallen nås både kök och vardagsrum.

Vardagsrum
Mycket ljust och fint vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns stora sällskapsytor med plats för familj och vänner. Rejäla fönsterpartier samt en vacker täljstenskamin som gör detta rum till husets samlingspunkt. Utgång till inglasad altan där man kan sitta långt in på kvällen. Ljust trägolv samt vitmålade väggar.


Kök
Fräscht renoverat kök från IKEA (2018) i vinkel med matplats intill för 6–8 personer. Stort som skänker rikligt med ljus. Här finns gott om förvaring i flertalet skåp med luckor i grått. Stilren och praktisk bänkskivan i laminat. Full maskinell utrustning. Rostfri inbyggnadsugn, spishäll, rostfri fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl & frys. Samma grå klinkergolv som i hallen samt vitmålade väggar.

Altan
Via vardagsrummet nås husets altan som rymmer flertalet gäster samt möblemang. Här har man utsikt över den fina och plana trädgårdstomten.

Sovrum 2
Rymligt sovrum två stora fönster och gott om plats för både säng och arbetshörna. Ljust trägolv samt vitmålade väggar.

WC
Helkaklad gäst-wc i ljusgrått med klinker på golv. Handfat samt toalett.

ÖVRE PLAN 

Hall
Stor hall som angränsar till samtliga rum på övre planet. Här finns också garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Mörkt laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med gott om förvaring via inbyggda garderober. Från rummet har man fin utsikt över tomten och området. Här finns plats för stor dubbelsäng och sängmöbel. Mörkt laminatgolv och ljust målade väggar.

Balkong
Mysig balkong i syd med plats för mindre möbelgrupp. Här börjar man gärna dagen med en kopp Te eller kaffe.

Sovrum 3
Fint och mysigt sovrum med plats för säng och sängmöbel. Mörkt laminatgolv och vit och gråmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum som renoverats 2014 i smakfulla kulörer. Badrummet är utrustat med handfat med praktisk kommod, spegelskåp, toalett, och dusch. Vägghängt skåp med förvaring. Elegant klinkergolv i grått samt stora vita kakelplattor på vägg. Här finns också ett vädringsfönster i frostat glas.

Sovrum 4 
Stort och rejält sovrum som lätt delas av till två om så önskas. Här finns plats för rymlig säng och arbetshörna samt ytterligare möblemang. Inbyggd garderob med skjutdörrar i glas. Vitmålade väggar samt laminatgolv.

Sovrum 5
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Stort fönster vilket gör rummet ljust och behagligt. Vit och gråmålade väggar samt ljust laminatgolv. Här finns också en dubbelgarderob.

KÄLLARPLAN – MED POTENTIAL
Källarplanet nås från entréplan via en trapp från köket, med förråd, hobbyrum samt tvättstuga.

Tvättstuga
Renoverad tvättstuga från 2016 med tvättmaskin och torktumlare. Gott om plats för upphängning samt två skåp med förvaring med fina bänkskivor att vika tvätt på. Här finns även en handukstork (vattenburen). Grått klinkergolv samt kalkade väggar i vitt.

BADRUM
Äldre badrum med badkar, handfat, spegelskåp, toalett och ett vädringsfönster. Delvis kaklat samt vitmålade väggar.

Förråd
Praktiskt förråd/matkällare med plats för förvaring.

HOBBYRUM
Stort rum med potential. Här finns idag plats för hyllor och förvaring eller varför inte göra om till sällskapsrum? Intill rummet finns husets bergvärmepump samt varmvattenberedare. Trägolv och vita väggar av betong.

GARAGE
Rymligt garage med plats för både bil och förvaring. Utgång till uppfart med plats för ytterligare en bil. På fastigheten finns även plats för ytterligare fyra bilar.

Sammanfattningsvis ett rymligt och fint familjehus med ett fantastiskt läge närhet till allt, bara att flytta in och stortrivas!