BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tumba

Bäverstigen 149

  • 6 rum och kök
  • 127 kvm
  • Såld
  • 10443
  • 692
  • 6681
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket inbjudande och fräscht hus på lugn gata med områdets bästa läge. Totalyta på 127 + ca 15 kvm (vindsvåningen) samt ett garage om 30 kvm. Huset erbjuder fina sällskapsytor såväl ute som inne samt ett eget utespa. Här finns allt! Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

Entré/Hall
Ljus och välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i dubbelgarderob. Klinker på golv och ljusa väggar.

Vardagsrum
Generöst och fint vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns plats för såväl soff- som matgrupp för stora sällskap. Utgång till fantastisk altan med uppvärmt utespa. Tåligt laminatgolv samt tapetserade väggar.

Altan
Mycket rymlig altan med sol från eftermiddag till sen kväll. Här sitter man bra till sent på kvällen och njuter av lugnet antingen i sällskapsdelen eller i ett uppvärmt utespa.

Kök
Mycket stilrent kök från 2018 med alla bekvämligheter och gott om förvaringsutrymmen. Slitstarka bänkskivor i mörkt laminat. Full maskinell utrustning såsom spis med varmluftsugn, micro, spisfläkt med dubbla filter, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. På golvet ligger klinker och ena väggen är vitmålad och den andra i vacker fondtapet. I köket finns matplats för 4 – 6 personer.

Sovrum 1
I angränsning till hallen ligger ett stort sovrum med plats för säng och sängmöbel. Gott om förvaring i flera garderober. Trägolv samt målade väggar.

Tvättstuga
Här finns huset värmecentral (fjärrvärme) samt tvättmaskin och torktumlare. Fräsch klinker på golv och kaklade väggar. Sänkt tak med spotlights.

Duschrum
Helkaklat duschrum från tidigt 2000-tal med klinkergolv i neutrala kulörer. Här har handfat, wc och väggskåp bytts ut på senare år. Nedsänkt tak med spotlights som ger ett behagligt ljus oavsett strömstyrka.

ÖVRE PLAN

Hall
Mindre hall som angränsar till husets övriga tre sovrum samt till badrummet.

Sovrum 2–4
Rymliga sovrum med målade väggar och laminat på golv. Här finns plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i garderob/garderober.

Badrum
Exklusivt och snyggt badrum med fina detaljer. Här erbjuds golvvärme och handdukstork samt handfat med kommod. Wc samt takdusch. Väggar och golv i fräscha kulörer där man tänkt till lite extra. Sänkt tak med spotlights av modern teknik.

VINDSPLAN

Mycket fräsch och härlig inredd vind om ca 15 kvm med ekparkett på golv samt väggar och tak av vitlaserad furu. De inbyggda takspottarna ger ett varmt och mycket behagligt ljus. Idag används utrymmet som biorum & arbetsplats men går lika bra att nyttja som sovrum.

Sammanfattningsvis ett mycket komfortabelt och fint radhus bästa adress i området. Här bor man bra stor som liten. Bara att flytta in och trivas!