BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rönninge

Sannadalsvägen 21

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 6995
  • 538
  • 4415
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerat radhus i absolut toppklass! Här har man inte tummat på något. I ett lugnt och mycket omtyckt område med natur och bad runt knuten samt kommunikationer och närhet till centrum. Här finns allt och lite till. Huset är disponerat enligt följande:

ENTRÈPLAN

Entré/Hall
Redan i entrén möts man av en magisk känsla av ljus rymd. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt en inbyggd dubbelgarderob med dörrar av glas. På golvet ligger ett grått och mycket vackert klinkergolv och väggarna är vitmålade. I innerhallen finns plats för hallmöbel.

Vardagsrum
Några ytterligare steg in i huset möts man av det fantastiska vardagsrummet med svårslagen vy över sjön Uttran. Härligt ljusinsläpp från panoramafönster och balkongdörr. Öppen planlösning mot kök och matplats med fina sällskapsytor. På golvet ligger vacker vitlaserad ask och väggarna beklädda av ljus färg. Utgång till balkong i bästa läge.

Balkong
Rymlig balkong längs vardagsrum och matplats med underbar utsikt över sjön i absolut bästa sydvästläge. Här avnjuts solen ända till solnedgången. Här har man också tänkt på detaljerna när det gäller det rejäla glasräcket som släpper igenom ljuset in i huset.

Kök
Mycket stilrent kök med köksö av hög kvalité från 2017 med gott om förvaringsutrymmen samt slitstarka bänkskivor i grå laminat. Här finns all tänkbar utrustning såsom en extra bred induktionshäll (80cm bred), inbyggd ugn och micro, spisfläkt, helintegrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl & frys. På golvet ligger vitlaserad ask och väggarna är ljust målade. Intill köket finns matplats för stora sällskap.

Sovrum 1
I angränsning till hallen ligger ett ljust och fint sovrum med plats för säng och arbetsplats. Förvaring i en garderob. På golvet ligger vitlaserad ask och väggarna är målade i grått.

Sovrum 2 
Mysigt sovrum med en fondtapet samt ljust målade väggar. På golvet ligger även här den vitlaserade asken.

Gäst WC
Mycket fräscht inredd gästtoalett med snyggt klinkergolv som sträcker sig från golv till delar av väggen. Resterande väggar är målade i ljusgrått och inredningen består av handfat med praktisk kommod samt ett spegelskåp.

NEDRE PLAN

Hall
Ljus möblerbar hall med utgång till uteplats i samma perfekta solläge som balkongen. Väggarna är målade i ljusgrått och golvet belagt med vitlaserad ask.

Uteplats
Trädäckad uteplats med delvis tak helt utan insyn i bästa solläge. Här sitter man bra med den lättskötta gräsmattan intill där plats för egen odling finns.

Sovrum 3
Charmigt sovrum med målade väggar och härlig heltäckningsmatta på golv. Här finns plats för säng eller soffgrupp. Utsikt mot den insynsfria tomten.

Sovrum 4
Större sovrum med väggar målade i ljusgrått samt även här den härliga heltäckningsmattan i grått. Elegant inbyggt garderobsvägg med praktiskt Elfasystem samt stilrena skjutdörrar av glas. Här har man också utsikt mot tomten och husets uteplats.

Hobbyrum/Förråd
Här finns stora potential. Gediget rum som lätt görs till sovrum. Här finns gott om plats för såväl förvaring som sovplats och arbetshörna. Sänkt tak med spotlights som ger ett behagligt ljus. Vitmålade betongväggar samt gråmålat betonggolv.

Badrum
Exklusivt och läckert badrum med golvvärme och handdukstork. Vit skåpinredning i högglans samt handfat med kommod. Vägghängd wc samt elegant badkar med takdusch. Väggar av grått kakel samt golv i en ljusare nyans av klinker.

Tvättstuga
Mycket modern och högklassig tvättstuga med läckert svart och vit-mönstrat klinkergolv samt vitmålade väggar.
Snygg skåpinredning i svart med goda förvaringsytor. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från kvalitativa märken, en duschkabin och husets värmepanna. Fina ytor för upphängning av tvätt.

Klädkammare
Praktisk och rymlig klädkammare med ytterligare förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis ett fantastiskt tillfälle att förvärva områdets absolut finaste radhus som har allt och lite till. Bara att flytta in och stortrivas!