BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bastuhagsvägen 55 4tr

  • 4 rum och kök
  • 84.5 kvm
  • Såld
  • 6954
  • 849
  • 5409
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp på fjärde våningen bjuder vi in till en härlig lägenhet där gavelläget med extra fönster, takhöjden på ca 3 meter och den milsvida utsikten verkligen skänker bostaden en extra dimension och harmoni!

Det som sätter sin prägel på bostaden är förstås vardagsrummet och köket i öppen planlösning med rymd och ljus känsla.  Vardagsrummet har ett stillsamt läge och endast din fantasi sätter begränsningar. Här får du med fördel plats med soffgrupp och tv-möbel utan att den luftiga känslan går förlorad. Med stora härliga fönster får du ett fint ljusinsläpp. Tack vare den öppna planlösningen mot köket blir det trevligt att ha gäster hemma, vilket gör det såväl modernt som praktiskt.

-takhöjd ca 3 meter vardagsrum & kök
-milsvid utsikt
-badrum & gäst-wc
-gavelläge & stor balkong
-välskött förening

Kök
Köket från Marbodal erbjuder mycket goda förvaringsytor och är även mycket trivsamt disponerat för arbetsyta och plats för större matgrupp. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin (2020) micro (2018), spis och fläkt. Luckorna har en sober och elegant färg och ovan köksbänken sitter ett snyggt kakel som stilrent bryter av. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna.

Sovrum 1, 2, 3
Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt arbetshörna om man vill. Här finns flera garderober för bra förvaring. Lägenhetens balkong ligger med bra läge mot gården och har sol från morgon till eftermiddagen. Balkongen vetter mot föreningens innergård som ger ett insynsskyddat läge och en fin utblick över den grönskande gräsmattan och de boendes blomstrande växter. På balkongen ryms både cafébord och stolar eller en större loungemöbel. De två andra sovrummen har plats för säng, lekhörna och byrå. Perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Badrum & gäst-wc
Från hallen nås det ljusa badrummet med noggrant utvalda material och tillval. Badrummet är utrustat med: duschväggar, WC, badrumsskåp samt handfat med kommod. Det känns extra lyxigt med en egen tvättavdelning, här har du nämligen både tvättmaskin och torktumlare. Från hallen har du ingång till separat gäst-wc. 

Hall
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder och förvaring. En garderobsvägg med även städskåp, utmärkt förvaring med andra ord. 

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd