BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm / Vasastan

Birger Jarlsgatan 104N

  • 1.5 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus bostad med optimal planlösning och högt läge i välskött fastighet anno 1928 på bästa adress i Vasastan/Östermalm!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den tidsenliga charmen samspelar med de moderna materialvalen i en harmonisk och genomtänkt balans. Här finner du bl.a. genomgående vackra ljusa trägolv samt flera övriga välbevarade ursprungsdetaljer. De stora fönsterpartierna ger fina ljusinsläpp och här finns gott om sällskapsytor. Fint badrum med dusch och wc samt tvättmaskin. Praktiskt kök med bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Mysig sovdel med plats för 120-säng.

Föreningen är stabil och mycket välskött genom HSB Stockholm och de har sedan tidigare redan genomfört många av de stora renoveringarna.

Som om inte boendet i sig var nog erbjuder området en närhet till Hagaparken med utmärkta promenadstråk i vacker grönska, samt både puls och nöjen med Stureplan, Odenplan och övriga city. Runt hörnet ligger även Tekniska högskolans tunnelbanestation (röd linje) samt en kortare promenad till även Rådmansgatan och Odenplans tunnebanestation (grön linje).

- Toppfin och ljus bostad
- Bästa adress i Vasastan / Östermalm
- Optimal planlösning med sovalkov
- Rogivande läge över gård med närhet till allt
- Fint badrum med tvättmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter
- Stabil och välskött HSB-Brf
- Utmärkta kommunikationer med T-bana från Odenplan och Rådmansgatan (grön linje), Tekniska högskolan och Sthlm Östra Station (röd linje) samt flera busslinjer