BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Strand

Fabrikörvägen 10 C, 7 tr

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 10273
  • 132
  • 5153
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo högt, ostört och med utsikt över Stockholms inlopp?

Välkommen till denna stora 4:a med balkong!
Här bor du toppmodernt med snygga materialval, utsikt, rymd, dubbla badrum, endast ett stenkast från havet och bara några minuter från Stockholms innerstad.

När du kliver in i bostaden slås man direkt av rymden och utsikten. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning mot de stora fönstren som gör att du njuter av utsikten både vid frukostbordet och i tv-soffan. Köket är special- och arkitektritat med bänk- och högskåp i släta luckor i ljusgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av vacker natursten. Köksutrustningen består utav integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, snygg fläkt i rostfritt samt en induktionshäll. Intill köket finns även ett stort skafferi för ytterligare förvaring. Vardagsrummet rymmer stor soffa och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet nås även balkongen som rymmer loungedel och grill. Här njuter du av lugnet och alla båtar som passerar.

Sovrummen ligger avskilt och master bedroom rymmer stor säng och sängbord. Intill finns en inredd klädkammare samt ett badrum som skapar en lyxig hotellkänsla. Badrummet är helkaklat och här finns dusch med takdusch, handfat, vägghängd toalett, golvvärme och handdukstork. Lägenhetens två andra sovrum rymmer stor säng, arbetsplats och förvaring. Alla sovrum har stora fönster ner till golv som ger ett härligt ljusinsläpp. Hallen är stor med en hel vägg med förvaring. I hallen finns bostadens stora badrum som också är helkaklat. Här finns snyggt inkaklat badkar, handfat, inbyggt badrumsskåp, toalett, handstork och golvvärme. Hela lägenheten genomsyrar lyx med sina påkostade materialval och sin slående utsikt. 

Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Biorum, leveransrum för matleveranser och hobbyrum. I huset finns garage. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort. Här bor du nära Nacka Forum och ICA Maxi Nacka. För den träningsbenägne finns dessutom Nackareservatet och Hellasgården på nära avstånd som erbjuder aktiviteter för såväl stor som liten! 

Ett hem att trivas i- varmt välkommen på visning!