BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsvik - Saltsjö-Boo

Norrkärrsvägen 11

  • 5 rum och kök
  • 130 kvm
  • Såld
  • 8418
  • 1176
  • 16879
Värdera din bostad

Beskrivning

Villa med separat uthyrningsdel!  Ett snyggt och väl omhändertaget hem med mycket rymd.

Det härliga vardagsrummet har tak öppet upp till nock med synliga takbjälkar. En murad eldstad sprider värme och myskänsla och ett stort fönsterparti tar in utsikten mot trädgården utanför.

På detta plan finns även det rymliga köket i ek och tre rejäla sovrum, samt ett badrum. Två stora entréhallar göra huset praktiskt för en familj med barn, barnvagnar och hundar. Om man önskar ett fjärde sovrum går det utmärkt att omvandla den bakre hallen till det.  I villans bottenplan och med separat ingång från husets sida finns en mindre uthyrningsdel med eget enklare kök, wc, dusch och tvättpelare. En möjlig hyresintäkt!

Villan ligger fint indragen på tomten med en stor och plan trädgård framför. Altaner i flera nivåer har sol hela dagen och förbinder villan med trädgården. En stensatt uppfart leder från den pampiga järngrinden fram till huset. På var sida uppfarten växer äppelträd. Tomten är även en dröm för ett barn då här finns både en helt nybyggd klätterborg med rutschkana och en lekstuga. Bra inhängnad med staket ger lite sinnesro åt föräldrarna.

Ett snyggt gästhus om 15 kvm byggdes år 2008. Det finns även en trädgårdsbod om 7 kvm samt en vedbod bredvid. Utrymmet i krypgrunden möjliggör att ha en verkstad och under altanen går det bra att parkera en bil, som i en carport. Hela hemmet är väl omhändertaget, t ex så målades fasaden om i år. Fiber är inkopplat och larm finns.

Detaljplanen för området tillåter att man bygger till nuvarande hus byggs ut till max 160 kvm i ett plan. Det tillåts även att man bygger på en våning till, men då med en max byggyta på 120 kvm. Även uthus på 40 kvm tillåts. Se gärna bifogade plan.

På Norrkärrsvägen bor man soligt och med en naturnära känsla. Samtidigt är det ett smidigt ställe att bo på med närhet till det som livet kräver; förskolor, skolor, bussar till city och affärer. Som boende på Norrkärrsvägen kan man välja mellan främst tre olika grundskolor, som alla finns på kort avstånd. Närmast finns Myrsjöskolan med åk f-9. En omtyckt skola som är känd för hög kvalitet och sina små och ämnesinriktade högstadieklasser. Lågstadiebyggnaden är helt nybyggd och mycket trygg och trevlig.

Sågtorpskolan har årskurs f-6 och erbjuder er mer lantlig och lite idyllisk skolmiljö i röda hus och en gul riktigt gammal skolbyggnad. Även Boo Gård skola ligger på kort cykelavstånd via cykelavstånd och denna skola nyöppnar snart i nya lokaler med årskurs f-9.

Närmaste förskola ligger bara några hundra meter från huset; den fristående förskolan Lär i Nacka. Den lite större kommunala förskolan Kulingens förskola ligger också på kort gångavstånd till Norrkärrsvägen. Utöver det finns ytterligare fem förskolor i närheten - detta är ett barnrikt område!

För den sportintresserade finns Myrsjö sporthall som är en av Nacka kommuns största sporthallar och ligger intill Myrsjöskolan. Här finns även en tennishall och det planeras en simhall. Velamsunds naturreservat är ett av Nackas största friluftsområden ca 700 hektar stort. Området omsluter Velamsundsviken och Insjön. Här hittar du bland annat Nacka ridklubb och Långa Raden restaurang, ett ca 2,5 km långs elljusspår, Nacka golfklubb med 18 hål och Velamsunds båtklubb.

Närmaste centrum är Orminge köpcentrum och här kan man verkligen uträtta alla sina vardagsbestyr. Här finns flera matäffärer så som Coop, Willys och Lidl, Systembolaget, BVC, vårdcentral, apotek, frisörer, nagelsaling, pizzeria och sushirestaurang.

I närheten av Orminge köpcentrum är även flera infartsparkeringar belägna och det går tät busstrafik till slussen härifrån med restid på ca 20 min. Vill man ta bussen direkt från hemmet till T-centralen så stannar buss 448 C på hållplats Ringleksvägen (350 m).