BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Ekfatsgatan 1, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • 5.180.000 kr / Såld

Beskrivning

Missa inte möjligheten att förvärva denna exklusiva tvåa med balkong och sjöglimt. Här bor du i påkostade brf Kajplats 6 med vattennära läge.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns garderober med gott om plats för förvaring. Från hallen nås lägenhetens rymliga badrum som är vitkaklat med klinker i grå nyans. Utrustat med wc, dusch med tillhörande duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva. Ovanför dessa finns plats för förvaring i överskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Det L-formade Vedum-köket med den praktiska köksön är utan att tvivla lägenhetens hjärta. Generösa ytor om hela 21 kvm. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll  med tillhörande ugn och fläkt. I köket finns dessutom städskåp. Vita skåpsluckor, handtag i rostfritt och bänkskiva i grå nyans. Vardagsrumsdelen erbjuder stora sociala ytor och gott om plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang. Från rummet nås lägenhetens balkong vars insida är klädd i träfanér. Balkongen är belägen i nordvästligt läge. Här kan man sitta och njuta av sjöglimt mot Årstaviken. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Även i detta rum finns skjutdörrsgarderober och linneskåp. Genomgående mattlackad stavparkett i ask (3-stav), fönsterbänkar i natursten och vita väggar.

För mer information besök JM:s hemsida för visualiserade bilder av projektet och se exakt position för bostaden i bostadsväljaren. Bostadens lgh nummer 11602. För interiöra bilder, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

- 2,6 m i takhöjd
- Belägen på 6 trappor
- Exklusiva materialval
- Rymliga tvåa med balkong
- Sjöglimt
- Belägen i populära Kajplats 6
- Missa inte möjligheten