BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kummelnäs - Saltsjö-Boo

Regentvägen 7

  • 118.2 kvm
  • Såld
  • 572
  • 11129
Värdera din bostad

Beskrivning

Renovera, bygga till eller nytt i ett lummigt och fint Kummelnäsläge!

Omsluten av en stor och lite vildvuxen trädgård finns denna villa byggd i mitten av femtiotalet och utbyggd på 70-talet. En fantastisk möjlighet att kavla upp armarna och renovera, bygga till eller nytt! Villans läge i Kummelnäs är perfekt för en familj som vill bo naturnära och lugnt, men ändå ha en enkel vardag med närhet till förskolor och bussar.

Totalt är huset på  121 kvm, fördelade på två plan i suterräng. På det övre planet finns kök och stora sällskapsrum i fil och med högt i tak. Rummen har fönster i tre vädersträck och  här har man fin härlig känsla av att befinna sig bland trädtopparna. En eldstad med täljsten är en effektiv värmekälla.

På villans nedre plan, beläget i suterräng,  är det lågt i tak och här är två sovrum och ett badrum belägna. Badrummet är idag ej fungerande: En renovering har påbörjats men kommer ej slutföras. Här får får en köpare själv möjlighet att göra klart efter sina egna önskemål. Kommunalt vatten och avlopp är anslutet och betalt.

På den delvis kuperade tomten finns utöver huvudbyggnaden ett rejält och isolerat garage och ett mindre extrahus om ca 12 kvm. Tomten är en hörntomt med två adresser; Oscarsvägen 10 och Regentvägen 7. Under gräs och sly så anar man det som en gång var; en vacker trädgårdstomt med anlagda gångar, stensatta uteplatser, gräsmatta och en köksträdgård.

Rakt över gatan på Oscarsvägen ligger Rudträsk; en naturmark som kommer att bevaras obebyggd enligt detaljplanen. Utsikten förblir således grön och skön. Detaljplanen medger för denna fastighet envåningshus med byggnadsarea om 160 kvm eller tvåplanshus med byggnadsarea om 120 kvm.